logo

Gc

Gc je priča o poduzetnim ženama i muškarcima koji su ponešeni radošću samoizražavanja. Radi se o ljudima koji se dobro osjećaju zbog svojih postignuća. Puni su samopouzdanja i ambiciozni, dinamični i strastveni u svemu što rade.

 

Paul Marciano je 1997. godine osnovao Gc brand kao odraz svog osobnog stava i načina života. Kao službeni glasnogovornik branda, nastavlja biti inspiracija branda i aktivan je u svakom aspektu razvoja i dizajna satova.

 

Gc nudi kvalitetne ručne satove za žene i muškarce, koji kombiniraju luksuznu švicarsku proizvodnju modernog dizajna i kvalitetnih materijala. To je pametna kombinacija glamura i praktičnosti, koja brandu osigurava poziciju u švicarskoj urarskoj industriji.

Švicarski mehanizam je u svakom satu. Svi Gc satovi su proizvedeni od vrhunskih materijala i luksuznih detalja – od certificiranih dijamanata, safirnog stakla, sedefastih brojčanika, keramike, 316L kirurškog čelika do ekskluzivnih kožnih remena.

 

Bit Gc branda je pametni luksuz – senzacija dobrog osjećaja, koji svi imamo kad znamo da smo dobro izabrali – a taj osjećaj predstavljaju preko 100 svjetskih zvijezda u usponu, koji su slijedili svoje strasti u svojim zanimanjima iz snova.

 

Web: www.gcwatches.com