logo

TW STEEL

Nizozemski brand TW Steel je jedinstveni brand koji se koncentrira na razvoj velikih ručnih satova, ručno dovršenih i rađenih od čelika vrhunske kvalitete.

TW Steel, čije ime znači “the watch in steel” odnosno “sat od čelika”, se jako brzo razvio kao veliki brand ručnih satova. Kolekcije su za svačiji ukus i priliku. Uspješno kombinirajući dizajn i inovaciju, TW Steel nudi definirani smisao za individualnost sa stilom i osiguranom kvalitetom. TW Steel brand je usko vezan uz automobilističke i motociklističke utrke tako da su ambasadori tvrtke između ostaloga legendarni Valentino Rossi, Emerson Fittipaldi, Mick Doohan, David Coulthard…

 

Brand je osnovao Jordy Cobelens u Nizozemskoj. On sada vodi jedan od najuzbudljivijih i najinovativnijih brandova ručnih satova u posljednje vrijeme. Jednostavna kolekcija od samo četiri modela u 2005. godini, pretvorila je TW Steel u poznati brand satova koji je u 2013. godini imao oko 140 modela satova. Veličina ovih satova, čija su kućišta od 37 do 50 mm, čini identitet branda, skupa s jedinstvenim korištenjem čelika. Svi modeli su proizvedeni po standardu švicarske proizvodnje.

TW Steel je sada dostupan u više od 100 država u svijetu te u približno 5000 dućana.

 

U ponudi ima više kolekcija koje uključuju Canteen, Grandeur, Goliath i CEO kolekcije.

 

Web: www.twsteel.com