logo

  • galerija
  • galerija
  • galerija
  • galerija

Već 22 godine s Vama!

Već 22 godine s Vama!

 

Tvrtka Watch Centar je 22 godine vodeći hrvatski uvoznik i distributer poznatih modnih brandova satova i nakita. Dugogodišnje iskustvo i postojanost su garancija naše vrhunske kvalitete, ponude  i usluge. Zahvaljujući angažmanu naših djelatnika, pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i nakita, osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

 

Naši brandovi satova i nakita zastupljeni su u 15 vlastitih prodajnih mjesta u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Varaždinu, te na više od 50 lokacija diljem Hrvatske, čiji popis možete vidjeti na našoj web stranici.

Brandovi koje ekskluzivno zastupamo i distribuiramo u Hrvatskoj su Swatch, Guess, Nautica, Gc, Flik Flak, Pierre Lannier, TW Steel, Timex i Galileo. Također, u našim dućanima možete kupiti poklon bonove od 100, 200, 500 i 1000 kn.

 

Kako bi upotpunili vrhunsku uslugu, osigurali smo vlastiti servis satova i nakita, koji je predvođen timom urara i stručnjaka.

 

Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su nas podržali u proteklim godinama! Prateći svjetske novosti, nastavit ćemo s postavljanjem trendova na našem tržištu.