Servis satova

Back to School Popust

Popust na Flik Flak i Swatch
15% popusta na satove za vaše školarce!
 
Pogledajte ponudu:
Outlet Specijal Satovi
Outlet Special Nakit
Nova školska godina ozbiljno kuca na vrata, školsko zvono samo što se nije oglasilo, knjige su spremne, baš kao i ostala školska oprema. Ono što nas zanima je jeste li kupili i satove za svoje školarce?
Malo motivacije u obliku novog omiljenog sata za početak školske godine nije na odmet, a kad bacite pogled na Swatch i Flik Flak kolekcije dječjih satova koje od 27. kolovoza do 9. rujna možete kupiti po 15% sniženim cijenama u poslovnicama Watch Centra i na našem webu satovi.com, nećete dvojiti ni trena o tome treba li vašem školarcu novi sat.

Flik Flak dječji satovi su prikladni za vaše mališane jer im koncept učenja vremena približavaju na zabavan i njima blizak način. Flik Flak dječji satovi su poznati po svom šarenom dizajnu, motivima s najpoznatijim dječjim likovima, ali i po pristupačnim cijenama. Uz sve to, ovi satovi se mogu pohvaliti švicarskom kvalitetom koja garantira da ćete za uloženi novac dobiti najbolju vrijednost.

Za one malo starije školarce, tu su Swatch satovi, plastičnih kućišta i silikonskih remena, vodootporni i prilagođeni svim dječjim avanturama. Kao i Flik Flak, i Swatch satove nerijetko krasi šareni dizajn u kojeg će se vaši školarci (a i vi) na prvi pogled zaljubiti.
Swatch i Flik Flak satovi pravi su izbor za vaše školarce i savršen pratitelj na putu do novih školskih uspjeha.

 
 

* Popust se ne odnosi na već snižene artikle. Popusti se ne zbrajaju.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?