Tri tjedna i tri Thom Olson sata na poklon za ljepše blagdane!

Blagdani su vrijeme darivanja, nesebičnosti, vrijeme kada malo više nego obično mislimo na druge i punimo svoja srca čineći druge sretnima. Taj blagdanski duh se uvukao i u Watch Centar, pa smo za vas u periodu od početka adventa pa do Božića, kroz tri tjedna pripremili tri nagradne igre s tri Thom Olson sata na dar!
Troje sretnika među vama će ove blagdane imati jedan poklon manje na pameti, jer ćemo mi to riješiti za vas.
Da preciziramo, prva nagradna igra kreće 3. prosinca, druga 10. prosinca, a treća 17. prosinca. Svakog od navedenih ponedjeljaka na našem facebooku ćete pronaći objavu s Thom Olson satom koji je taj tjedan u igri, a ono što se od vas očekuje jest da u komentaru ispod objave napišete kome biste poklonili taj sat i zašto, te podijelite objavu na svom profilu. Najljepši, najdirljiviji, najzabavniji ili najkreativniji odgovor na kraju tjedna nagrađujemo satom.
Okušajte sreću, otvorite nam svoja srca ovih blagdana i uljepšajte nekome Božić, ako ne i cijelu godinu, na naš račun!
 

Pravila:

2. Follow @Watch Centar Facebook stranicu

3. Lajk na fotku, u komentaru ispod objave napišite kome biste poklonili Thom Olson sat i zašto, te tagirate osobu kojoj biste ga poklonili. Trajanje prvog natječaja je do 9.12.!

Prvog pobjednika objavljujemo u ponedjeljak 10.12.2018.. Nagradni natječaj traje samo na Facebook profilu Watch Centra.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

*Ova igra nema veze s Facebookom i u potpunosti je sponzorirana od strane organizatora*

Svim sudionicima želimo sreću!

NAGRADNI NATJEČAJ TRAJE OD 3.12. – 9.12.2018.

Dobitnik/ca Nagradnog Natječaja će biti proglašen/a 10.12.2018. Najljepši, najdirljiviji, najzabavniji ili najkreativniji odgovor bira stručni žiri.

  • U prvom tjednu nagradni natječaj traje od 3.12. – 9.12.2018.

  • U drugom tjednu nagradni natječaj traje od 10.12.–16.12.2018.

  • U trećem tjednu nagradni natječaj traje od 17.12.–23.12.2018.

Nagradni natječaj zove se ‘Darujemo 3 Thom Olson sata', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Facebook stranicu https://www.Facebook.com/watch.centar/), lajkati post i u komentaru ispod objave napisati kome biste poklonili taj sat, te podijelite objavu na svom profilu.

Najljepši, najdirljiviji, najzabavniji ili najkreativniji odgovor na kraju tjedna nagrađujemo satom, a dobitnik/cai će biti proglašen/a 10.12.2018.

U prvom tjednu nagrada uključuje:

  1. tjedan: Thom Olson: https://www.satovi.com/proizvod/night-dream-silver-storm/CBTO004

  2. tjedan: Thom Olson: https://www.satovi.com/proizvod/gypset-pink-lovers/CBTO017

  3. tjedan: Thom Olson: https://www.satovi.com/proizvod/day-dream-grey-passion/CBTO009

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

‘Darujemo 3 Thom Olson sata':

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Darujemo 3 Thom Olson sata' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).

Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja  natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Facebook stranici Organizatora – Watch Centra (https://www.Facebook.com/watch.centar/).

Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Cilj natječaja je odabir i poklanjanje gore navedenih Thom Olson satova osobama koje prate Watch Centar Facebook stranicu, i koje su u zadanom periodu ispoštovale gore navedena pravila.  

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 3.12.2018., a završava 9.12.2018.. Objava dobitnika prvog sata će biti 10.12.2018. na Facebook stranici Watch Centra (https://www.Facebook.com/watch.centar/).

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Facebook stranicu (https://www.Facebook.com/watch.centar/), lajkati post i u komentaru ispod objave napisati kome biste poklonili taj sat, te podijelite objavu na svom profilu.

Sudionik to može učiniti u razdoblju od 3.12.2018. do 9.12.2018.

Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. U prvom tjednu rganizator će nagraditi jednu osobu koja je ispoštovala pravila nagradnog natječaja sa satom Thom Olson CBTO004. Dobitnik/ca će biti objavljen/na na Facebook stranici Organizatora te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviještene po završetku natječaja.

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Facebooka (https://www.Facebook.com/), koje su kliknule ‘Prati Korisnika’ (‘Follow’) na stranici Watch Centra (https://www.Facebook.com/watch.centar/).

Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Facebook profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Facebook stranici Watch Centra (https://www.Facebook.com/watch.centar/).

PODJELA NAGRADE

Organizator će u periodu od 3 tjedna nagraditi tri osobe sa sljedećim Thom Olson satovima:

  1. tjedan: Thom Olson: https://www.satovi.com/proizvod/night-dream-silver-storm/CBTO004

  2. tjedan: Thom Olson: https://www.satovi.com/proizvod/gypset-pink-lovers/CBTO017

  3. tjedan: Thom Olson: https://www.satovi.com/proizvod/day-dream-grey-passion/CBTO009

Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.

Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.

Natječaj traje od 3.12.2018. do 9.12.2018., a dobitnik/ca će biti objavljeni u petak (9.12.2018.).

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.

Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.

Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Facebook stranici Watch Centra (https://www.Facebook.com/watch.centar/).

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.

Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.

 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?