Guess i Galileo popusti

 

Outlet Specijal Satovi

Sa stilom i na vrijeme pripremili smo akciju za one elegantnijeg ukusa koji vole utrošiti svoje vrijeme u slaganje trendi, profinjenih outfit kombinacija. Guess i Galileo savršen su par kada tražimo upečatljiv sat za nju i njega.

Guess je s jedne strane na glasu kao jedinstveni američki brand koji je omiljen već desetljećima i to s razlogom, jer je njihov atraktivan, moderan i prepoznatljiv stil naprosto nemoguće nadmašiti. Francuski Galileo pak predstavlja elegantne muške satove, a dolaze u kutiji s dodatnim remenom pa se, osim uz odijelo, lako uklapaju i u razne odjevne kombinacije. Oba brenda također su odličan odabir i za poklon, jer se radi o modernim, bezvremenskim modelima!

Stoga, skoknite do obližnjeg Watch Centra jer vam od 25. do 27. srpnja darujemo -20% popusta na čitav asortiman Guess i Galileo satova. Popust koji odobravamo na sve vrste plaćanja možete iskoristiti u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu satovi.com gdje će popust trajati dan duže, odnosno, do 28. srpnja.

*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju. 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?