Watch Centar u humanitarnoj akciji „100 ispunjenih želja“!


Dobro je činiti dobro, znamo to i mi u Watch Centru pa koristimo svaku priliku da se uključimo u razne humanitarne akcije i pomognemo onima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Ovaj put smo prepoznali potencijal akcije „100 ispunjenih želja“ koju je pokrenuo radio Enter Zagreb.
 
Ovom akcijom je ekipa Enter Zagreba naumila ostvariti božićne želje djece iz nekoliko zagrebačkih domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Enterovci su obišli tri takva doma: Nazorovu, A. G. Matoš i dom u Laduču, popisali dječje želje i u suradnji sa svojim slušateljima i partnerima krenuli u ostvarivanje istih.

Kada smo na listi vidjeli želje dvaju dječaka koji su za Božić zaželjeli digitalne satove, prepoznali smo svoju priliku i uključili se u ovu hvale vrijednu akciju. A da nismo jedini s mekim srcem i dobrom voljom potvrđuje i činjenica kako je svih 100 dječjih želja ostvareno i to u roku od samo tri dana. Ne možemo vam ni opisati koliko nas sretnima čini to što smo upravo mi razlog nečijeg osmijeha ovih blagdana. 

 

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?