Jacques Lemans, Salvatore Ferragamo i Cerruti popusti

 Outlet Specijal Satovi

Nakon zadnjeg dana u mjesecu, vrijeme je da nastavimo dalje i u kolovoz uđemo sa revijalnih 20% popusta, ovoga puta na brendove Jacques Lemans, Salvatore Ferragamo i Cerruti.
Salvatore Ferragamo svoje modno carstvo izgradio je autohtonim dizajnom, visokom kvalitetom proizvoda te sasvim inovativnim pristupom modnom svijetu. Kao potvrda tih činjenica može se spomenuti i Marilyn Monroe koja je svojedobno bila muza njegovih svjetski poznatih kreacija. U svijetu satova također je ostavio svoj identitet pa tako ženski satovi odišu ženstvenošću i elegancijom, dok muški modeli nude razne varijacije od sportskih pa sve do elegantnih satova specijalnih detalja.
Jacques Lemans je svjetski proizvođač satova poznat po izuzetnoj kvaliteti, pouzdanosti i posebnoj eleganciji izrade. Od same ideje i skica crteža pa do konačnog dizajna i proizvodnje, Jacques Lemans je priznat po korporativnoj kulturi koja promovira “in house” proizvodnju.
Cerruti je prepoznatljiv kao atraktivan brand koji se ističe među mnoštvom ostalih. Osobito jak u svijetu satova, nudi klasične modele čistih linija, ali i modele nešto većih kućišta. Luksuz je jednostavno utkan u sve modele zbog čega su oni nosivi u svim prilikama.
Popust na ovaj trio odobravamo od 1. do 3. kolovoza na sve vrste plaćanja u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu www.satovi.com gdje će ova akcija trajati čak jedan dan duže, odnosno, do 4. kolovoza.
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?