Servis satova

Majčin dan u Watch Centru

-30% Popusta na Just Cavalli i Pierre Lannier satove

Svim našim mamama, majkama i mamicama želimo sretan njihov dan! Naravno, volimo ih 365 dana u godini i svaki od tih smo beskrajno zahvalni na svemu što su radile i što rade za nas, ali se možda ne sjetimo svaki od tih dana reći i pokazati im to. Zato je tu Majčin dan, savršena prilika da im zahvalimo.

Znamo kako nije sve u materijalnom, ljubav pogotovo nije mjerljiva u poklonima, ali lijepo bi bilo pokloniti im jedan sat koji će im svakodnevno biti uspomena na nas. I na one dane kada im se sjetimo reći koliko smo im zahvalni na svemu, i na one druge dane.

Upravo zato vas u Watch Centru i na našem webshopu satovi.com u periodu od 11. do 13. svibnja čeka 30% popusta na ženske Just Cavalli i Pierre Lannier satove. Just Cavalli za sve one otkačene mame koje se ne boje držati korak s vremenom (ili čak biti ispred njega) i Pierre Lannier za sve one mame kojima su klasika i elegancija na prvom mjestu.

Znamo da su nama svima naše majke na prvom mjestu, tako da vas željno iščekujemo u našoj najbližoj trgovini ili na webu satovi.com.

I zapamtite, „niti jedan poklon majci nikada neće biti dovoljno dobar kao njen poklon tebi – život“.


 

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?