Mjesec nepobjedivih

Outlet Specijal Satovi

Oduvijek maštate o Rolex satovima? Legendarnom stilu i dizajnu jednog od najpoznatijih satova na svijetu? Mi vam nudimo pristupačniji Rolex look-a-like brend koji je oduševio mnoštvo ljudi, a to je Invicta! 


Watch Centru započinje Mjesec nepobjedivih. Sama riječ "nepobjediv" sinonim je za Invictu, brand poznat po svojim visokim urarskim standardima koji se neprestano razvijaju zajedno s izvedbom i dizajnom. To je jasno iskazano u svakom njihovom satu, u njegovoj izradi i izgledu. Glavne odlike Invicte su upravo taj upečatljiv i genijalan dizajn, kvalitetni materijali, preciznost i inovacije.


Što je zapravo Mjesec nepobjedivih? Već zasigurno znate da u Watch Centar poslovnicama i na webshopu satovi.com možete pronaći Invicta satove snižene na -60%, no mi smo odlučili pomaknuti vlastite granice i omogućiti vam dodatnih 10% popusta na već sniženi iznos. Kako je Invicta nepobjediva po pitanju dizajna i performansi, tako smo mi u Watch Centru polako, ali sigurno postali nepobjedivi u stvaranju najboljih akcija i ponuda kao službeni sponzor dobrog stila.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?