Nagradni natječaj u suradnji sa Volim Hrvatsku - "U nove pobjede s Nauticom“


Watch Centar i Volim Hrvatsku Instagram profili daju vam priliku da osvojite čak šest Nautica Croatia Limited Edition satova. Prva tri sata možete osvojiti ukoliko pogodite prvog hrvatskog strijelca u utakmici Hrvatska-Wales, a iduća tri možete osvojiti ukoliko pogodite prvog hrvatskog strijelca u utakmici Hrvatska-Tunis.
Sretno svim sudionicima!
Natječaj vrijedi za RH!

Pravila:
  • Follow @watch.centar
  • U komentaru, ispod fotke s giweawayom, napisati za koga mislite da će biti prvi hrvatski strijelac utakmice, označiti minimalno jednu osobu.
Trajanje natečaja je od 7.6.2019., a igra traje na Instagram profilima @watch.centar i @volimhrvatsku

*Ovaj nagradni natječaj nema veze s Instagramom i Facebookom te je u potpunosti sponzoriran od strane organizatora*

Svim sudionicima želimo sreću!

NAGRADNI NATJEČAJ TRAJE OD 7.6 DO 11.6.2019.
Prva tri dobitnika biti će objavljena 8.6. u večernjim satima nakon nogometne utakmice Hrvatska-Wales, a iduća tri dobitnika 11.6.2019. nakon utakmice Hrvatska-Tunis. Nagradni natječaj traje od 7.6. do 11.6.2019.


Nagradni natječaj zove se "U nove pobjede s Nauticom“, a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Instagram stranicu (https://www.instagram.com/watch.centar/), u komentaru, ispod fotke s giweawayom, napisati za koga mislite da će biti prvi hrvatski strijelac utakmice, te označiti minimalno jednu osobu.
Prva tri dobitnika biti će objavljena 8.6. u večernjim satima nakon nogometne utakmice Hrvatska-Wales, a iduća tri dobitnika 11.6.2019. nakon utakmice Hrvatska-Tunis.

Nagrada uključuje: šest satova Nautica Croatia Limited Edition, NAP12CR01

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA - "U nove pobjede s Nauticom“


ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA
Organizator nagradnog natječaja  je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).


Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram stranici Organizatora – Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/).
Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.SVRHA I CILJ NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
Cilj natječaja je poklanjanje Nautica sata šest osoba koje prate Watch Centar Instagram stranicu i koje su zadanom periodu tagirale minimalno jednu osobu u svojem komentaru te popratile sva pravila.  


TRAJANJE NATJEČAJA


Natječaj započinje 7.6.2019., a završava 11.6.2019. u večernjim satima. Objava dobitnika će biti 8.6. i 11.6.2019. Prva tri dobitnika biti će objavljena 8.6. u večernjim satima nakon nogometne utakmice Hrvatska-Wales, a iduća tri dobitnika 11.6.2019. nakon utakmice Hrvatska-Tunis.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Instagram stranicu (https://www.instagram.com/watch.centar/?hl=en), ispod fotke s giweawayom napisati za koga mislite da će biti prvi hrvatski strijelac utakmice i u komentaru tagirati/označiti osobu koju želite informirati o natječaju.
Sudionik to može učiniti u razdoblju od 7.6.2019. do 11.6.2019.
Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi šest osoba koje su ispoštovale pravila nagradnog natječaja sa Nautica satom. Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku natječaja.
Prva tri dobitnika biti će objavljena 8.6. u večernjim satima nakon nogometne utakmice Hrvatska-Wales, a iduća tri dobitnika 11.6.2019. nakon utakmice Hrvatska-Tunis.


TKO MOŽE SUDJELOVATI
Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Instagrama (https://www.instagram.com/), koje su kliknule ‘Prati Korisnika’ (‘Follow’) na stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/).
Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, softver na društvenoj mreži Instagram i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Instagram profila.
MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE
Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Instagram stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/).
PODJELA NAGRADE
Organizator će nagraditi šest osoba Nautica satovima. Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.
Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.


Natječaj traje od 7.6.2019. do 11.6.2019., a dobitnici će biti objavljeni 8.6. i 11.6.2019.
Prva tri dobitnika biti će objavljena 8.6. u večernjim satima nakon nogometne utakmice Hrvatska-Wales, a iduća tri dobitnika 11.6.2019. nakon utakmice Hrvatska-Tunis.


POSEBNE NAPOMENE


Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Instagram stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/).
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
Instagram nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
Instagram ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Instagramom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Instagramu.
 
 
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?