Servis satova

Nagradni natječaj "Zakucaj za Nautica sat"

Osvoji Nautica sat!

[NAGRADNI NATJEČAJ - ZAKUCAJ ZA NAUTICA SAT]

 

Rukometno ludilo je zarazilo ekipu Watch Centra, pa smo vam odlučili pokloniti Nautica sat. Nećemo puno komplicirati; sve što trebate napraviti je:

- zapratiti Watch Centar na Facebooku (ako već niste)

- tagirati još dva prijatelja koji prate Europsko rukometno prvenstvo

- podijeliti objavu na svom Facebook profilu.

 

Nagradni natječaj počinje već danas i traje sve do kraja rukometnog prvenstva, što znači da imate dovoljno vremena za prijavu.

Pobjednika biramo putem Comment picker i random.org aplikacija.

 

Sretno i vama i kaubojima!

  *Fotografija je preuzeta s FB stranice Hrvatski Rukometni Savez.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ‘Zakucaj za Nautica sat':

Nagradni natječaj traje od 20.1. – 28.1.2018.

Nagradni natječaj zove se ‘Zakucaj za Nautica sat', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar), podijeliti post, u komentaru tagirati/označiti dvije osobe koje ovo rukometno prvenstvo najviše navijaju za naše Kauboje. I ne zaboravite kliknuti follow na Watch Centar Facebook stranicu!

Pobjednik će biti odabran putem random.org aplikacije, a dobitnik će biti proglašen 29.1.2018.

Nagrada uključuje Nautica sat NAI19521G https://www.satovi.com/proizvod/nst-101/NAI19521G

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Zakucaj za Nautica sat' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).

Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Facebook stranici Organizatora – Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

 

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

 Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Cilj natječaja je odabir i poklanjanje gore navedenog Nautica sata jednoj osobi koja:

  • Prati Watch Centar Facebook stranicu,

  • Podijeli post nagradnog natječaja na svom Facebook profilu

  • Tagira dva prijatelja koji prate rukometno prvenstvo

 

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 20.1.2018., a završava 28.1.2018. u 24:00 sata. Objava dobitnika će biti 29.1.2018. na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar), podijeliti post na svom Facebook profilu i u komentaru tagirati/označiti dvije osobe.

Sudionik to može učiniti u razdoblju od 20.1.2018. do 28.1.2018. do 24:00 sati.

Komentar mora biti neuvrjedljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ako procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednu osobu koja je ispoštovala pravila nagradnog natječaja s Nautica satom NAI19521G. Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Organizatora te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviještene po završetku natječaja.

 

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Facebook (www.facebook.com) s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili s nadimcima bit će diskvalificirani), koje su kliknule ‘Sviđa mi se’(‘Like’) na stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Facebook profila.

 

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

 

PODJELA NAGRADE

Organizator će nagraditi jednu osobu s Nautica satom NAI19521G .

Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.

Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.

Natječaj traje od 20.1. – 28.1.2018., a dobitnik/ca će biti objavljeni jedan dan nakon završetka natječaja (29.1.2018.).

 

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.

Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.

Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.

Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?