Nagradni natječaj traje od 22.7. – 31.7.2019.

Želite li pokazati svima svoju kreativnost? Watch Centar vas je ovog ljeta odlučio nagraditi s još jednim natječajem, ali ovoga puta na Instagramu. Nagradni natječaj zove se ‘Nacrtaj sat', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti  Watch Centar Instagram profil (www.instagram.com/watch.centar), nacrtati sat na ruci, fotografirati ga i objaviti na svojem privatnom Instagram profilu uz hashtag #sastilomnavrijeme (profil mora biti javan), gdje će svaki dan u ranije navedenom periodu jedan natjecatelj biti nagrađen. Nagrada koju poklanjamo je sat po izboru* iz asortimana Watch Centra.
Svim sudionicima želimo sreću!
Dobitnici Natječaja će biti proglašeni svakog sljedećeg dana za prethodni dan natječaja u periodu od 23.7.2019. do 1.8.219.. Pobjednika natječaja će birati stručni žiri Watch Centra koji će se pobrinuti da pobjede najbolje i najkreativnije fotografije te osobe koje su pravilno ispunile sve zadatke i uvjete natječaja.

Nagradni natječaj traje od 22.7. – 31.7.2019.
Nagradni natječaj zove se ‘Nacrtaj sat', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Instagram profil (www.instagram.com/watch.centar), nacrtati sat na ruci, fotografirati ga i objaviti na svojem privatnom Instagram profilu uz hashtag #sastilomnavrijeme (profil mora biti javan), gdje će svaki dan u ranije navedenom periodu jedan natjecatelj biti nagrađen.
Pobjednici će biti odabrani od strane stručnog žirija Watch Centra, i biti će proglašeni svakog sljedećeg dana za prethodni dan natječaja u periodu od 23.7.2019. do 1.8.219.
Nagrada uključuje sat po izboru* iz asortimana Watch Centra.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
‘Nacrtaj sat' nagradni natječaj:

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA
Organizator nagradnog natječaja ‘Nacrtaj sat' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).
Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram profilu Organizatora – Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).
Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.
 

SVRHA I CILJ NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
Cilj natječaja je nagrađivanje vjernih pratitelja Instagram profila Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar) koji u period od 22.7. do 31.7.2019. nacrtaju sat na ruci, fotografiraju ga i objave na svojem privatnom Instagram profilu uz hashtag #sastilomnavrijeme (profil mora biti javan), gdje će svaki dan u ranije navedenom periodu jedan natjecatelj dobiti sat po izboru* iz asortimana Watch Centra.
 
TRAJANJE NATJEČAJA
Natječaj započinje 22.7.2019., a završava 31.7.2019. Dobitnici će biti objavljivani svakog dana za prethodni dan natječaja počevši s 23.7.2019. do 1.8.219. na Instagram profilu Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).
KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju nacrtati sat na ruci, fotografirat ga i objavit na svojem privatnom Instagram profilu uz hashtag #sastilomnavrijeme (profil mora biti javan). I ne zaboravite zapratiti Watch Centar Instagram profil (www.instagram.com/watch.centar) ! Sudionik to može učiniti u razdoblju od 22.7.2019. do 31.7.2019.
Fotografija mora biti neuvredljiva za bilo koga, a ako bude imala elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo koje fotografije iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi ukupno 10 (riječima: deset) osoba koje su ispoštovale pravila nagradnog natječaja sa satom po izboru* iz asortimana Watch Centra. 
Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Instagram profilu  Organizatora te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviještene po završetku natječaja.
 
TKO MOŽE SUDJELOVATI
Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca tmati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na Instagram profilu (www.instagram.com/watch.centar) s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili s nadimcima biti će diskvalificirani), koje su kliknule ‘Pratim’(‘Follow) na profil Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).
Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem objavljenih fotografija. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, softver na društvenoj mreži Instagram i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Instagram profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE
Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Instagram profilu Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).

PODJELA NAGRADE
Organizator će nagraditi po jednu osobu svakog dana u periodu od 22.7.2019. do 31.7.2019. sa satom po izboru* iz asortimana Watch Centra. 
Natječaj započinje 22.7.2019., a završava 31.7.2019. Dobitnici će biti objavljivani svakog dana za prethodni dan natječaja počevši s 23.7.2019. do 1.8.219. na Instagram profilu Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).
Dobitnici/ce će biti objavljeni/e na Instagram profilu Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.
Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.
Natječaj traje od 22.7. – 31.7.2019., a dobitnici će biti objavljivani svakog dana za prethodni dan natječaja počevši s 23.7.2019. do 1.8.219. na Instagram profilu Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).
 
POSEBNE NAPOMENE
Komentari fanova i dijeljenja fotografija su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox (Direct) na Instagram profilu Watch Centra (www.instagram.com/watch.centar).
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
Instagram nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
Instagram ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Instagramom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Instagramu.
 
 
 
* dobitnici nagradnog natječaja biraju sat po izboru iz asortimana sljedećih brandova, maksimalnog iznosa do 1.500,00 kn: Guess, Nautica, Jacques Lemans, Rosefield, Pierre Lannier, Swatch, Flik Flak, Hanowa, Police i Timberland
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?