Servis satova

Nautica i Watch Centar te daruju

Za svaki kupljeni Nautica sat preko webshopa, darujemo torbu ili ručnik za plažu!

Planirate kupiti Nautica sat u Watch Centru?

Od 7.7.2017 kupci koji naprave narudžbu bilo kojeg ženskog ili muškog Nautica sata putem našeg web shopa satovi.com, na svoju kućnu adresu dobit će na poklon ručnik ili predivnu Nautica torbu za plažu.

Dijelimo ukupno 50 Nautica torbi za plažu i 50 ručnika u različitim bojama, stoga budite brzi i planiranu kupnju obavite na našem web shopu satovi.com.
Brand Nautica usko je povezan sa morem i energičnim načinom života i odlično se uklapa u sve ljetne aktivnosti. Torbe i ručnici koje dijelimo našim kupcima, savršeno će pristajati uz svaku ljetnu kombinaciju. Kupljeni ženski satovi na poklon će dobiti velike Nautica plažne torbe dok ćemo uz muške satove poklanjati ručnike za plažu. (Osim ako nam u napomeni prilikom kupnje ne naglasite drugačije) 
 
Ukoliko planirate kupiti više od jednog sata, Watch Centar će vas nagraditi sa više poklona :)

Nautica satovi poznati su po svom masivnom kućištu od nehrđajućeg čelika i vodootpornim karakteristikama. Nerijetko se događa da ih viđamo i na ženske odjevne kombinacije, stoga ne iznenađuje velika potražnja za muškim Nautica modelima.  
Molimo vas da prilikom web narudžbe u napomeni naglasite koji poklon želite kako bi vam mogli poslati odgovarajući paket.

*Napomena: Akcija traje do isteka zaliha odnosno dok se ne podijeli svih 100 poklona.

#nautica #watchcentar

Designed by Freepik
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?