NOVO - SWATCH BIG BOLD CHRONO

NOVO - SWATCH BIG BOLD CHRONO

NOVA SWATCH BIG BOLD CHRONO KOLEKCIJA STIGLA JE U WATCH CENTAR

 

Integrirajući funkciju kronografa u čuveno BIG BOLD kućište, ova je najnovija kolekcija postala apsolutni must-have. Swatch lansira BIG BOLD CHRONO s funkcijom štoperice koja omogućuje da se poigrate samim konceptom vremena tako što ćete ga zaustaviti ili ponovo postaviti po želji. Jasno je, vrijeme što od njega napravite ...

Swatch pruža mogućnost sanjarenja. Što ako bismo mogli zaustaviti vrijeme, čak i samo na trenutak, i ponovno pokrenuti? Ili čak samo resetirati zadnjih 30 sekundi? Iskoristite trenutak i razmislite. Koncept vremena je neprocjenjiv, nerazmjenjiv i kad te minute otkucaju, one se više ne mogu vratiti. Swatch aludira na svijet u kojem mašta može trčati slobodno postižući taj skok u vis iz trećeg pokušaja, ili preoblikovanjem rečenice na razgovoru za posao resetiranjem vremena ili uživanjem u zalasku sunca suspendirajući ga. Šansa da uspijete povući jedan korak ili jednostavno uživate ​​u tome trenutku zastajući minutu duže, ostaje sanjarenje.

Sva četiri modela, CHECKPOINT BLACK, YELLOW, RED i BLUE imaju impresivno kućište Ø47 mm, koje pokriva sva zapešća. Kontrastne boje na dizajnu ističu velike osobnosti satova, BIG BOLD CHRONO satovi pravi su "statement" primjerci. Superluminova kazaljke u sva tri zaslona s kronografom jamče praćenje vremena u svakoj situaciji. Dakle, ne gubite vrijeme, iskoristite trenutak!

 

 

 

 

 

 

Novi SWATCH BIG BOLD CHRONO, sa svojim prepoznatljivim dizajnom koji ističe funkciju start/stop u 2 sata, savršen je sat koji će vam omogućiti da postignete neočekivano, barem u svojoj mašti. Nova kolekcija sastoji se od četiri stila, s karakterističnim uzorkom šahovnice, primijenjenim na brojčanik, sa zanimljivim mat i sjajnim završnim slojem. Različite se varijacije boja odražavaju u odgovarajućim imenima: CHECKPOINT BLACK, CHECKPOINT YELLOW, CHECKPOINT BLUE i CHECKPOINT RED. Ovu novu Swatch liniju satove je lako prepoznati iz daljine zbogi dva elementa: potiskivač na 2 sata u kontrastnoj boji istaknut odgovarajućim segmentom na novom 3D isklesanom okviru i brojač sekundi na 6 sati, snažno označen podebljanim krugom. Novost je i krunica, veća i ergonomskija, u stilu ikoničnih kronografa. Remenje je crno, sa šarenim stražnjim dijelom sinkroniziranim s gumbima za pritiskanje i biranje u 2 sata. Kolekcija BIG BOLD CHRONO dolazi u novom namjenskom kartonskom pakiranju, naravno u moćnoj i efektnoj crnoj boji s kontrastnim akcentima u boji otkrivenim tek kad je otvorite.

 

 

 

 

SWATCH BIG BOLD CHECKPOINT BLACK

U slučaju da se pitate, kronograf je sat koji se može koristiti i kao štoperica. Super, zar ne? Pa, kolekcija BIG BOLD CHRONO sastavljena je od dizajnerskih uradaka koje će vas nadahnuti da sanjate veće, hrabrije i iskoristite najbolje od vremena.

Detaljnije u web shopu:

 

 

 

 

SWATCH BIG BOLD CHECKPOINT YELLOW

Start. Stop. Reset.
Napredni zasloni odlikuju se superluminovim kazaljkama, a različiti gumbi daju vam moć igre brzinom života.

Detaljnije u web shopu:

 

 

SWATCH BIG BOLD CHECKPOINT BLUE

Izuzetno udobna i lagana narukvica sata, izrađena od silikona, zahvaljujući kojoj nećete ni osjetiti sat na ruci.

Detaljnije u web shopu:

 

 

 

 

SWATCH BIG BOLD CHECKPOINT RED

Vodootpornost: 30 m
Garancija: 24 mjeseca
Dostava: Besplatna

Detaljnije u web shopu:

 

 

SWATCH BIG BOLD CHECKPOINT GOLDEN

Posebno i ograničeno izdanje novog dizajna BIG BOLD CHRONO, spremno za najsjajniju sezonu od svih. Lansirana u listopadu, kolekcija BIG BOLD CHRONO prezentira nove Swatch proizvode koji osvajaju zapešća svih koji se usude odvažiti. A sada Swatch predstavlja posebno izdanje sata, istinski vrhunac u ovoj kolekciji, sjaji za sve koji žele biti viđeni. CHECKPOINT GOLDEN kombinacija je osnaživanja i sjaja koji dolazi sa zlatnim brojčanikom u Ø47 mm velikom i čvrstom kućištu sata. Riječ je o držati stvari pod kontrolom, imati moć samostalnog upravljanja vremenom kroz kronograf funkcije. Ovaj sat ne zaustavlja svoje kucanje i ne sprečava njegovog nositelja da ponosno predstavlja najsamouvjereniju verziju sebe. Ovaj Swatch uistinu je napravljen za velike i smjele ličnosti koje se usude nositi CHECKPOINT GOLDEN.
 

Detaljnije u web shopu:

 

 

 


  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati