Novo u Watch Centru

Outlet Specijal Satovi


Watch Centar vam je odlučio ponuditi satove brenda AVI-8 koji je učio i istraživao, te na kraju zabilježio povijest Drugog svjetskog rata u obliku sata kojeg ćete zasigurno željeti nositi na zapešću svoje ruke.

Najbolji inženjeri, znanstvenici, dizajneri i piloti tijekom godina su spojili svoja znanja kako bi proizveli milenijske strojeve kojima je prvotna svrha bila zračna obrana. Ipak, izum aviona je svejedno promijenio navike čovječanstva i otvorio nam je vrata svijetu. Po uzoru na jedan od najvećih izuma u povijesti, AVI-8 posvetio je svoj brend proizvodnji bezvremenskih satova koji odaju počast svim pilotima koji nisu uspjeli ispričati svoje legendarne priče, a su svoje živote posvetili borbi, obrani, letu i sigurnosti u oblacima.

Satovi ovog brenda dizajnirani su prema uzoru na jedne od najslavnijih obrambenih aviona koji su parali nebo tijekom Drugog svjetskog rata. Također, kvalitetna izrada i materijali osiguravaju dugoročnost i izdržljivost modela, a njihova funkcionalnost vašu će profesiju učiniti još praktičnijom.

 

Kao komadić povijesti AVI-8 je sat s kojeg jednostavno ne možete skinuti pogled, a njegov dizajn ostati će klasik za sva vremena i na svim visinama.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?