Nagradni natječaj traje od 8.2. – 14.2.2019.

Tražite idealan Valentinovski poklon? Watch Centar vas je ovog Valentinova odlučio nagraditi s još jednim natječajem, ali ovoga puta na Facebooku. Nagradni natječaj zove se ‘Valentinovski Facebook Natječaj', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar), stisnuti lajk na sliku i napisati nam zašto bi baš vama trebali pokloniti Versus Versace sat. U komentaru tagirajte sebi drage osobe koje će vam pomoći u osvajanju sata.

Nagrada koju poklanjamo je Versus Versace Camden Market: https://www.satovi.com/proizvod/camden-market/VSPCA1118

Svim sudionicima želimo sreću!

Dobitnici Natječaja će biti proglašeni 14.2.2019. Pobjednika natječaja će birati stručni žiri Watch Centra koji će se pobrinuti da pobjedi najbolji komentar te osoba koja je pravilno ispunila sve zadatke.

Nagradni natječaj traje od 8.2. – 14.2.2019.

Nagradni natječaj zove se ‘Valentinovski Facebook Natječaj', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar), lajkati post, u komentaru napisati zašto bi baš vi trebali dobiti ovaj Versus Versace sat te tagirati/označiti osobe koje će vam u tome pomoći. I ne zaboravite kliknuti follow na Watch Centar Facebook stranicu!

Pobjednik će biti odabran od stručnog žirija Watch Centra, i biti će biti proglašen 14.2.2019.

Nagrada uključuje Versus Versace Camden Market: https://www.satovi.com/proizvod/camden-market/VSPCA1118

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

‘Valentinovski Facebook Natječaj' nagradni natječaj:

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Valentinovski Facebook Natječaj' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).

Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Facebook stranici Organizatora – Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Cilj natječaja je poklanjanje gore navedenog Versus Versace sata jednoj osobi koja prati Watch Centar Facebook stranicu, te koja je u zadanom periodu ispoštovala pravila natječaja.

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 8.2.2019., a završava 14.2.2019.. Objava dobitnika će biti 14.2.2019. na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati post, u komentaru napisati zašto bi baš vi trebali dobiti ovaj Versus Versace sat te tagirati/označiti osobe koje će vam u tome pomoći. I ne zaboravite lajkati Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar) ! Sudionik to može učiniti u razdoblju od 8.2.2019. do 14.2.2019.

Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednu osobu koja je ispoštovala pravila nagradnog natječaja sa Versus Versace satom https://www.satovi.com/proizvod/camden-market/VSPCA1118 .

Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Facebook stranici Organizatora te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviještene po završetku natječaja.
 

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca tmati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Facebook (www.facebook.com) s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili s nadimcima biti će diskvalificirani), koje su kliknule ‘Sviđa mi se’(‘Like’) na stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Facebook profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

PODJELA NAGRADE

Organizator će nagraditi jednu osobu sa Versus Versace satom https://www.satovi.com/proizvod/camden-market/VSPCA1118 .

Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.

Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.

Natječaj traje od 8.2. – 14.2.2019., a dobitnik/ca će biti objavljen/a 14.2.2019..

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.

Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.

Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.

Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.

 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?