Servis satova

Osvojite VIP karte!

Poklanjamo po 2 VIP karte na Poreč Majoru
Poklanjamo po 2 VIP karte na Poreč Majoru
Nagradni natječaj traje od 30.06. – 01.07.2017.
Nagradni natječaj zove se ‘Osvoji VIP karte za Poreč Majors', a za sudjelovanje je potrebno shareati fotku sa svojim Swatch satom u pozi karakterističnoj odbojci na pijesku (serviranje, blokiranje ili slično). U zadanom razdoblju stavite svoju fotku na Vaš Instagram ili Facebook profil uz hashtag #KeepMovingKeepTicking. Fotke s najviše lajkova bit će nagrađene s po 2 VIP ulaznice na Swatch Poreč Major Series turniru. 

U nagradnom natječaju uključeno je 10x2 VIP ulaznice. Na kraju svakog dana objavit ćemo pobjednika za sljedeći dan. 


PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
‘Osvoji VIP karte za Poreč Majors' nagradni natječaj:
 
ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA
Organizator nagradnog natječaja ‘Osvoji VIP karte za Poreč Majors' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).
Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na web stranici Organizatora – Watch Centra (www.satovi.com).
Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.
 
SVRHA I CILJ NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
Cilj natječaja je odabir 10 slika sa najviše lajkova, ukoliko je natjecatelj ispunio gore navedene uvjete.
 
TRAJANJE NATJEČAJA
Natječaj započinje 30.06.2017., a završava 01.07.2017. u 24:00 sata. Objava dobitnika će biti svakodnevno objavljivana na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
 
KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju shareati fotku u karakterističnoj pozi za odbojku na pijesku sa Swatch satom na slici (sat ne mora biti na ruci). Podijelite svoju sliku sa #KeepMovingKeepTicking hashtagom na Vašem Instagram ili Facebook profilu i skupite što više lajkova od svojih prijatelja.
Sudionik to može učiniti u razdoblju od 30.06.2017. do 01.07.2017. do 24:00 sati.
Ukoliko slika ili komentar uz sliku bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi deset osoba s najvećim brojem lajkova, potrebnim hashtagom, Swatch satom i pozom koja je karakteristična u odbojci na pijesku (servis, blokiranje...).
Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Organizatora. Preuzimanje nagrada je organizirano u pokretnoj trgovini na Swatch kamionu u Poreču, Uvala Peškera.
 
TKO MOŽE SUDJELOVATI
Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Facebook (www.facebook.com) ili na Instagramu s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili s nadimcima biti će diskvalificirani).
Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem lajkova. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Facebook profila.
 
MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE
Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će svakodnevno biti objavljivana na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
 
PODJELA NAGRADE
Organizator će nagraditi deset osoba koje zadovoljavaju gore spomente kriterije i imaju najveći broj lajkova.
Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku svakog dana.
Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.
Natječaj traje od 30.06. – 01.07.2017., a dobitnici će biti objavljivani 30. i 01.07.2017
 
POSEBNE NAPOMENE
Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?