Pierre Lannier, Police i Orient popust

Outlet Specijal Satovi

Ovaj tjedan ćemo započeti sa akcijom od velikih 25% popusta na tri vrhunska brenda koji će vam ljetne kombinacije podići na novu razinu kako biste uvijek bili sa stilom na vrijeme.
Pierre Lannier ženstveni satovi klasičnog dizajna i prepoznatljive francuske kvalitete lako se uklapaju u svakodnevne odjevne kombinacije, ali jednako dobro odgovaraju i u nešto svečanijim prigodama jer na ruci djeluju baš poput narukvice. Satovi talijanskog brenda Police su postali prepoznatljivi po svom atraktivnom, ali u isto vrijeme i jednostavnom dizajnu. To je postignuto kombiniranjem predimenzioniranih kućišta koja ostavljaju dojam urbanog stila te pomno osmišljenim detaljima.
Na kraju, predstavljamo vam jedan od naših novijih brendova visoke kvalitete. Orijentalni satovi sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje, podbrend velikog Seika. Sve su to atributi brenda koji je poznat mnoštvu ljudi.
Orient kao povijesni pojam ima značenje "istok" tako da lako možemo zaključiti kako se radi o japanskoj proizvodnji što vam osigurava vrhunske performanse. Bilo da tražite ronilačke ili automatik satove, Orient je brend za vas.
Ove brendove od 12. do 14. kolovoza možete pronaći u našim Watch Centar poslovnicama i na webshopu Satovi.com.*
*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?