Plaćanje i dostava

Kupovina proizvoda na webshopu Satovi.com moguća je na tri načina:
 
  1. Plaćanje kreditnom karticom - Odaberite jednu od ponuđenih vrsta kreditne kartice i unesite tražene podatke. Kada potvrdite kupnju, na registriranu adresu elektroničke pošte ćete primiti potvrdu o primitku narudžbe, a mi ćemo Vam, po evidenciji uplate, poslati kupljeni proizvod na navedenu adresu.
Plaćanje u ratama (do maksimalno 6 rata) moguće je American Express karticom PBZ banke, te MasterCard i VISA karticama Zagrebačke banke.
Minimalni iznos narudžbe u slučaju plaćanja u ratama je 500,00 HRK.
Ostalim karticama moguće je samo jednokratno plaćanje.
 
  1. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom – Putem registrirane adrese elektroničke pošte primit ćete ponudu na kojoj će se nalaziti svi potrebni podatci za uplatu na IBAN račun prodavatelja. Po evidenciji uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla), poslat ćemo proizvod na navedenu adresu.
 
  1. Plaćanje pouzećem – Nakon zaprimljene narudžbe, proizvod ćemo poslati na navedenu adresu. Prilikom preuzimanja pošiljke, primatelj plaća iznos kupljenog proizvoda u gotovini.
 
Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka GLS, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Neposredno nakon slanja pošiljke, na Vašoj e-mail adresi primit ćete poruku o broju prijevoznice kojim se možete služiti za praćenje, kako biste u svakom trenutku saznali status očekivane pošiljke. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no obrada narudžbe će krenuti tek tijekom idućeg radnog dana, a dostava će biti izvršena kroz 5 radnih dana. Npr., ukoliko naručite proizvod u petak poslijepodne, pošiljka će Vam biti poslana u ponedjeljak, a možete je očekivati u utorak ili najkasnije u petak.
Dostava za naručene proizvode unutar Republike Hrvatske se ne naplaćuje, a prema drugim državama u Europskoj Uniji se naplaćuje prema važećem cjeniku lokalne kurirske službe. Kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.

Načini plaćanja u prodajnim mjestima
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?