Police satovi koje obožavaju trendseteri na akciji u Watch Centru! 

U Watch Centar poslovnice i na www.satovi.com je stigla nova kolekcija Police satova koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima, a kako smo mi u ovo blagdansko vrijeme darežljivi, tako smo vam od 22.do 24.12.​ pripremili i 20% popusta na čitav asortiman Police satova, za sve vrste plaćanja. 

Outlet Specijal Satovi
"My games, my rules", moto je to talijanskog brenda satova Police iz kojeg odmah i na prvu možemo zaključiti kako se radi o jednom pravom lifestyle brendu. Već iz prvog pogleda na Police satove jasno nam je zašto na njega padaju svi urbani trendseteri i zaljubljenici u modu. Ovi satovi su zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu postali "must have" modni dodatak svih onih snažnih pojedinaca koji se ne boje svoju osobnost iskazivati modnim detaljima. Među ambasadorima i zaštitnim licima ovog brenda satova su George Clooney, David Beckham, Bruce Willis i Antonio Banderas, četiri velike ikone stila i sinonima muškosti. 
Ako ste se prepoznali (ili ste prepoznali nelog) u opisu ovih urbanih individualaca željnih pomicanja granica, pravac Watch Centar po svoj Police sat!
*Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman Police satova u svim našim poslovnicama i na našem webshopu satovi.com, ne odnosi na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?