Napunite čizmice Swatch i Flik Flak satovima, jer mi častimo popustima!

Pisma su napisana i poslana Svetom Nikoli, čizmice su očišćene i ulaštene stavljene na prozore, sad je samo na vama da svojim mališanima ispunite želje. A gdje ćete boljeg poklona za u čizmicu od Swatch ili Flik Flak sata?

Outlet Specijal Satovi Outlet Specijal Satovi

Malo nagrade za dobro ponašanje u obliku novog omiljenog sata nije na odmet, a kad bacite pogled na Swatch i Flik Flak kolekcije dječjih satova koje od 3. do 5. prosinca možete kupiti po 20% sniženim cijenama u poslovnicama Watch Centra i na našem webu satovi.com, nećete dvojiti ni trena o tome što staviti svojim mališanima u čizmicu. 
Flik Flak dječji satovi su prikladni za vaše mališane jer im koncept učenja vremena približavaju na zabavan i njima blizak način.
Ovi satovi su poznati po svom šarenom dizajnu, 
motivima s najpoznatijim dječjim likovima, ali i po pristupačnim cijenama.
Uz sve to, mogu se pohvaliti švicarskom kvalitetom koja garantira da ćete za uloženi novac dobiti najbolju vrijednost.

Za one malo starije tu su Swatch satovi, plastičnih kućišta i silikonskog remenja, vodootporni i prilagođeni svim dječjim avanturama. Kao i Flik Flak, i Swatch satove nerijetko krasi šareni dizajn u kojeg će se vaši najmlađi (a i vi) na prvi pogled zaljubiti.
Sveti Nikola je već svratio do Watch Centra i nagovorio nas na ove popuste, sada svratite i vi i iskoristite ih! 
*Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman u svim našim poslovnicama i na našem webu satovi.com, ne odnosi na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?