Servis satova

Rosefield - brend koji je zaludio djevojke širom svijeta

Najpoznatiji satovi Instagrama
Spajanje Amsterdama i New Yorka nije moglo rezultirati bolje. Nastao je novi hit Instagrama, a njegovo ime je Rosefield.
Ovi satovi su savršeni primjer spajanja klasike i modernog te spajanja funkcionalnosti i mode. Brend koji kombinira nizozemski minimalizam sa suvremenim modnim trendovima New Yorka dobiva jednu sasvim novu dimenziju, a rezultat je kolekcija modnih trendi satova sa zaokretom na jednostavnost. Kao jedan od novijih brendova na tržištu, Rosefield se ipak može pohvaliti finim i kvalitetnim japanskim mehanizmom kao i suradnjom sa nekim od svjetskih vodećih proizvođača satova.
 

Satove možete prepoznati vrlo lako jer imaju unikatan dizajn. Tanka i elegantna kućišta, nenametljive podloge i ručno rađeni remeni tri su glavna atributa spomenutog instagram hita. Dosad je cilj svake kolekcije bio jasan: kvalitetni i povoljni satovi sa unikatnim dizajnom i dozom elegancije koju svaka dama treba imati u svojoj kolekciji satova. U asortimanu satova također možete pronaći i ručno rađene šivane remene za klasični look, čisto rezane remene za više otkačeniji look i metalne mesh remene koji su apsolutni hit ove godine. Svi remeni dolaze u različitim bojama, a zahvaljujući lakom principu zamjene remena možete mijenjati svoj stil i prilagođavati satove svojim outfitima bilo kada i bilo gdje.

Kako su danas satovi izgubili svoju primarnu svrhu pokazivanja vremena, sve više postaju okarakterizirani kao modni dodatak, pa čak i način za izražavanje stila. Danas se sat više ne nosi samo u posebnim prilikama, on je postao naša svakodnevnica koja se prilagođava svakoj dnevnoj kombinaciji. Upravo to je cilj Rosefield brenda koji je oduševio tržište i postao hit „preko noći“ u kojeg su se zaljubile djevojke diljem svijeta. 

Što se tiče asortimana satova u kolekcijama, ovaj brend definitivno nije razočarao. Postoji 7 kolekcija, od kojih je svaka posebna na svoj način. Mnoge satove iz tih kolekcija možete pronaći i u našim Watch Centar poslovnicama, kao na primjer chic i originalne satove iz The September Issue, The Bowery, The Tribeca, Downtown chic, The Upper East Side.

Da skratimo, Rosefield je sve što jedna žena ili djevojka vedrog duha, dobre energije i odličnog stila treba imati u svojoj kolekciji satova. Visoka kvaliteta, unikatni stil i dizajn te savršen omjer jednostavnosti su odlike jednog brenda koji je na savršenom putu da postane ikona u svijetu satova.

Satove iz Rosefield kolekcija možete pronaći u našim poslovnicama, kao i u našoj najnovijoj trgovini u Puli koja se otvara ovog četvrtka 8. studenog u najvećem shopping centru u Istri, Max Cityu. Vjerujemo da će ovaj brend, kao i svi ostali oduševiti i naše satoljupce.
Ovim putem Vas pozivamo na otvorenje kako novog shopping centra tako i naše trgovine, uz naravno odlične popuste i veselu atmosferu.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?