Servis satova

Rosefield je napokon Dostupan u Watch Centru!

Izvor: www.she.hr

Instagram diktira trendove, pa su se Rosefield satovi nametnuli kao jedan od must have komada za upotpunjavanje svake odjevne kombinacije. Nije važno je li to poslovna kombinacija, odlazak na kavu ili neke večernja varijanta.

Ništa nije slučajno

U Rosefieldu su pomno razradili svaki detalj svojih satova, kako bi došli do kombinacije gdje se klasika susreće s modernim, funkcionalnost s formom, Amsterdam s New Yorkom. Vole reći kako je njihova kreativnost inspirirana nizozemskim minimalističkim dizajnom i američkim suvremenim modnim izričajem. I, konačno, ta je savršena kombinacija stigla u Hrvatsku.

Rosefield satove možemo kupovati u svom susjedstvu, umjesto da ih naručujemo s drugog kraja svijeta i brinemo o svim onim problemima zvanim dostava – carina – striček poštar. Sada samo trebate otići do najbliže Watch Centar poslovnice ili, još jednostavnije, kliknuti na satovi.com i Rosefield sat kakav god poželite je na vašoj ruci za tren, ili u webshop varijanti za svega par dana.

Čak će i oni najizbirljiviji otići sretno. Možete birati između cijelog spektra boja kožnog remenja, remenja od brušene kože, remenja od nehrđajućeg čelika, te zlatnih ili srebrnih kućišta.

Rosefield satovi su već pronašli svoje mjesto na rukama brojnih blogerica, Instagram cura, ali i svih ostalih koje padaju na detalje, jer realno, detalji su bitni.

Sad je vrijeme na tebi!

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?