Servis satova

Slavimo Dan Žena u Watch Centru

20% na Just Cavalli satove i nakit
Sigmund Freud je davno izjavio: “Unatoč mojih trideset godina istraživanja o ženskoj duši, još nisam u mogućnosti odgovoriti na veliko pitanje koje nikad nije odgovoreno: Što žene žele?”.
 
Nismo sigurni ni da bismo mi sve ženske želje mogli svesti pod jedan zajednički nazivnik, ali smo sigurni da se u Watch Centru može pronaći prigodan poklon za svaku od žena. Idealan je trenutak za zahvaliti ženama za sav onaj trud, rad i svakodnevnu borbu, 365 dana godišnje. Idealan je trenutak za učiniti od jednog običnog četvrtka dan koji ćemo podrediti samo njima i u kojem ćemo im odati jedno veliko priznanje za sve. Znamo da se zahvalnost ne treba nužno materijalizirati, ali lijepo bi bilo dati im jedan maleni podsjetnik na to naše „hvala“, za narednih 365 dana.
 
Watch Centar je zato za Dan žena pripremio 20% popusta na cijeli asortiman Just Cavalli satova i modnog nakita! Od 2.3. do 8.3.2018. posjetite bilo koju Watch Centar poslovnicu te iskoristite popust za gotovinsko plaćanje ili kliknite na naš webshop gdje popust vrijedi za sve vrste plaćanja.
 
Just Cavalli kolekcija koja odiše prepoznatljivim Cavallijevim stilom koji je nosiv i prilagodljiv u svim prilikama zasigurno nudi ponešto za sve ukuse i uzraste, tako da vam ne preostaje ništa drugo nego da pronađete svoj favorit dok je popust u tijeku!

Jer znate kako se kaže... Najbolji među vama su oni koji su najbolji prema svojim ženama.
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?