Proslavimo zajedno Dan žena! 

Vjerujemo da vam 8. ožujak ne promiče samo tako na kalendaru i da se uvijek sjetite iznenaditi vama najdražu ženu u životu, bilo da se radi o cvijeću, pjesmi, zagrljaju ili prigodnom poklonu. Mi u Watch Centru odlučili smo proslaviti ga zajedno s vama i pokloniti vam 20% popusta na ženske satove i nakit brendova Brosway, Guess, Hanowa, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Swiss Military Hanowa i Timex. Stoga, bilo da želite razveseliti nekoga ili počastiti same sebe, čekamo vas!

Outlet Specijal Satovi Outlet Specijal Satovi

Podsjetimo, Međunarodni dan žena se, još od 1909. godine, obilježava 8. ožujka. Taj dan ističe važnost ravnopravnosti žena i muškaraca, a sve je zapravo počelo 8. ožujka 1857. godine U New Yorku s protestima koje su pokrenule radnice u tvornicama tekstila. Protesti su se, na isti datum, održavali i sljedećih godina, a onaj najpoznatiji održan je 1908. godine kad je 15 tisuća žena odlučno promarširalo kroz New York tražeći bolje uvjete rada, veće plaće i kraće radno vrijeme. Već sljedeće godine, održana je prva proslava Dana žena.
Taj se datum uspješno ucrtao u kalendar pa se danas malo tko neće potruditi tog 8. ožujka i barem pokušati razveseliti najdraže žene u svom životu. I zato zagrlite vaše majke, kćeri, supruge, djevojke, sestre i prijateljice, recite im koliko ih volite i koliko vam znače. A ako im poželite nešto darovati, rado ćemo vam pomoći u odabiru.
Svratite 8. ožujka do Watch Centra i iskoristite 20% popusta na atraktivne ženske satove i nakit brendova Brosway, Guess, Hanowa, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Swiss Military Hanowa i Timex. Popust koji odobravamo na sve vrste plaćanja možete iskoristiti u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu satovi.com.
*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?