Servis satova

Smisli Ime i Osvoji Nagradu!

Watch Centar otvara vrata u Osijeku i traži novo ime!

Watch Centar otvara nova vrata u Osijeku i traži novo ime!

Osmislite novo ime za najmoderniju Watch Centar trgovinu modnog nakita u shopping centru Portanova u Osijeku i osvojite modni nakit po svom izboru u iznosu do 700,00 kuna!
Sretni smo što otvaramo vrata u Osijeku gdje će ljubitelji modnog nakita kroz koji dan imati priliku kupiti najnovije modele svjetski popularnih brandova kao što su Guess, Just Cavalli, Adore, Karl Lagerfeld, Paul Hewitt, Fossil i Police.
Imenovanje trgovine ovaj put smo odlučili prepustiti našim vjernim kupcima. Upregnite moždane vijuge, aktivirajte centar za maštu i kreativnost i možda baš vaše ime bude odabrano za novu trgovinu!
Nagradni natječaj traje od 27.09.2017 – 29.09.2017. u podne. Nagradni natječaj se zove ‘Watch Centar traži ime za novu trgovinu modnog nakita', a za sudjelovanje je potrebno lajkati Watch Centar Facebook ili Instagram stranicu i napisati nam Vaš prijedlog za naziv trgovine.
U zadanom razdoblju šaljite nam vaše ideje putem Facebooka ili Instagrama - uz hashtag #SaStilomNaVrijeme.
Pobjednik najboljeg naziva osvaja nakit po vlastitom izboru u iznosu do 700,00 kuna!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Watch Centar traži ime za novu trgovinu modnog nakita' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).
Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na web stranici Organizatora – Watch Centra (www.satovi.com).
Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
Cilj natječaja je odabir najboljeg imena za novu trgovinu modnog nakita u Osijeku. Pobjednik bira modni nakit po vlastitom izboru u iznosu do 700,00 kuna ukoliko je ispunio gore navedene uvjete.
Cilj natječaja je odabir najoriginalnijeg imena za novu trgovinu, isključivo prema ocjeni i odabiru žirija koji se sastoji od 3 člana.

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 27.09.2017., a završava 29.09.2017. u podne. Objava dobitnika će biti objavljena na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Facebook ili Instagram stranicu i poslati prijedlog za ime nove trgovine modnog nakita u iznosu do 700,00 kuna. U komentar također napišite naš hashtag #SaStilomNaVrijeme.
Sudionici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju  u razdoblju od 27.09.2017. do 29.09.2017. u podne.
Ukoliko komentar bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednu osobu s najboljim nazivom te potrebnim hashtagom, s bilo kojim modnim nakitom u iznosu do 700,00 kuna.
Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Organizatora. Preuzimanje nagrada će biti organizirano u jednoj od Watch Centar trgovina ili će pobjednik primiti nagradu putem pošte.

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Facebook ili na Instagram s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili s nadimcima biti će diskvalificirani).
Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem prijedloga. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook ili Instagram profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Facebook/Instagram profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti komunicirana direktno s pobjednikom ovog nagradnog natječaja.

PODJELA NAGRADE

Organizator će nagraditi jednu osobu koja zadovoljava gore spomente kriterije i pošalje najoriginalnije ime za novu Watch Centar trgovinu modnog nakita.
Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku svakog nagradnog natječaja.
Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.
Natječaj traje od 27.09.2017 – 29.9.2017. do podne, a dobitnici će biti objavljivani nakon što žiri odabere najbolje ime.

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Facebook/Instagram stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar , www.instagram.com/watch.centar/).
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
Facebook/Instagram ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom/Instagramom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku/Instagramu.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?