Servis satova

Sniženje Guess i Brosway Nakita

Vrijeme je za novi modni detalj

Da ublažimo ovu maglovitu jesensku depresiju, uz sve super popuste za koje već znate, donosimo vam još jednu priliku da svoj najdraži komad nakita nabavite po prigodnoj cijeni. Svi ljubitelji Guess i Brosway nakita već danas mogu odahnuti i uputiti se u najbližu Watch Centar poslovnicu ili na satovi.com i odabrati svoj omiljeni komad nakita po čak 25% nižoj cijeni.

Outlet Specijal SatoviOutlet Specijal Satovi

Od 15. do 17.11.2018. poklanjamo vam 25% popusta na cijeli asortiman Guess i Brosway nakita. Akcija je aktivna za sve vrste plaćanja i to na čitav asortiman osim na već sniženi. Na našem webshopu satovi.com akcija traje dan duže, od 15. do 18.11.2018.


Guess je brend koji zadovoljava sve ukuse svojom širokom paletom stilova, prilagođenih raznim dobnim skupinama i ukusima, tako da ne oklijevajte ni trena!

S druge strane birajte iz široke Brosway palete nakita minimalističkog stila, među kojima se posebno ističu Chakra narukvice koje dolaze s raznim motivacijskim porukama, horoskopskim znakovima i raznim simbolima, a od kojih su pak najpoznatije one s inicijalima koje su usput i idealan poklon.

 

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?