Uskoro stiže nova kolekcija Diesel SMART satova u Watch Centar!

Kada je u pitanju diktiranje urbanih trendova, onda tu Diesel ima vrlo bitnu ulogu, bilo da se radi o odjeći, obući ili modnim detaljima. Brend je to koji posebno cijeni i naglašava kod pojedinaca strast, individualnost i samo-ekspresiju, te iz sezone u sezonu predstavlja nove proizvode, uvijek nevjerojatno kreativne i inovativne, koji će zadovoljiti njihovu publiku i kupce. Ne čudi onda činjenica kako u Watch Centru uvijek s posebnim uzbuđenjem iščekujemo nove kolekcije s potpisom Diesela.
Čekanju je došao kraj, nova kolekcija Diesel SMART satova stiže u Watch Centar i na naš webshop www.satovi.com, a mi smo već na prvi pogled apsolutno zaljubljeni u nju.
 
 
Diesel je svojom kolekcijom SMART satova još jednom dokazao kako prate trendove i drže korak s razvojem tehnologije, a kod svojih SMART satova su uspjeli i dalje sačuvati jedinstveni i urbani dizajn, prepoznatljiv iz njihovih prijašnjih kolekcija satova. Mistično crni display satova iz nove kolekcije ističe neonski plavu i crvenu boju koja naglašava najnoviju SMART tehnologiju uz koju svakodnevne obveze postaju mnogo zabavnije. Pomoću najnovijeg Diesel SMART sata mjerite otkucaje vašeg srca tijekom tjelovježbe, potrošnju kalorija te računajte svoje korake tijekom dana. Uz touch screen i dostupan GPS, u trenu odaberite svoju najdražu glazbu, provjerite svoje e-mailove, poruke i pozive, platite svoje račune, a sve to kontrolirajte u samo par koraka. Ukratko, možda nemate osobnog asistenta da vam pomaže u svakodnevnim obavezama, ali zato na ruci možete imati Diesel SMART sat na kojeg se u svakom trenutku možete osloniti.

Budite Diesel, budite SMART i odaberite svoj sat iz najnovije kolekcije putem web shopa www.satovi.com. Možete birati između četiri elegantna modela satova koje možete pogledati u našoj galeriji i koji će, sigurni smo, već na prvi pogled dobiti vaše simpatije, a čini nam se kako će ovo biti i jedan od traženijih božićnih poklona ove sezone.
Ostatak Diesel ponude koja je već dostupna na našem webshopu pogledajte na gumbu:

Outlet Specijal Satovi
 
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?