Swatch i Flik Flak popust

Outlet Specijal Satovi
 
Napokon, ljeto nam je i kalendarski stiglo, a mi u Watch Centru odlučili smo ga dočekati s najboljim ljetnim suputnicima – Swatch i Flik Flak satovima.

 

Swatch nije sat, Swatch je Swatch. Zašto je to tako? Kao dio elitne grupe satova, Swatch je pokazao besprijekornu originalnost i raznolikost modela. U svijetu satova drži određeno ime i ulogu kao jedan od najpristupačnijih satova već desetljećima, a zahvaljujući svojim raznolikim i originalnim dizajnima satova, može se pohvaliti kao brend koji ima visoku funkcionalnost u gotovo svim stilovima. Gledamo li uz svečane kombinacije, lepršave ljetne outfite pune šarenila, duge dane provedene na plaži ili pak najobičniji jeans, ovaj sat je točka na „i“ svakog stil.
 

Kao što je Swatch kao brend sinonim za kvalitetu, tako je Flik Flak svoju reputaciju zaslužio kao sinonim za dječji sat koji koncept učenja gledanja na sat čini zabavnim i jednostavnim. Kontrasti boja, zaigranost dizajna i funkcionalnost su ono što je privuklo mnoge mališane u svijet satova.
 

Od 24. do 26. lipnja imate mogućnost obogatiti svoju kolekciju s još jednim Švicarcem i to na -15% popusta. Popust možete ostvariti u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu www.satovi.com.

 

*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?