Swatch i Flik Flak popust

Outlet Specijal Satovi

Swatch je zabava, šarenilo i opuštenost. Swatch je svako godišnje doba, svako raspoloženje, svaka kombinacija. Ovaj je brend već desetljećima glavni favorit u posebnoj kategoriji u svijetu satova. S reputacijom vječnog klasika, svi smo ga barem jednom u životu nosili na zapešću svoje ruke kao poseban modni dodatak. To nije samo sat, to je stav, osjećaj i karakter. Iz tih razloga, Swatch je jedini brend za koji možemo jednostavno reći „Swatch nije sat, Swatch je Swatch“.

Kao dio elitne grupe satova pokazao je besprijekornu originalnost i raznolikost modela. U svijetu satova drži određeno ime i ulogu kao jedan od najpristupačnijih satova već desetljećima, a zahvaljujući svojim raznolikim i originalnim dizajnima satova, može se pohvaliti kao brend koji ima visoku funkcionalnost u gotovo svim stilovima.

Kao što je Swatch kao brend sinonim za kvalitetu, tako je Flik Flak svoju reputaciju zaslužio kao sinonim za dječji sat koji koncept učenja gledanja na sat čini zabavnim i jednostavnim. Kontrasti boja, zaigranost dizajna i funkcionalnost su ono što je privuklo mnoge mališane u svijet satova.

Od 22. do 24. srpnja imate mogućnost obogatiti svoju kolekciju s još jednim Švicarcem i to na -25% popusta. Popust možete ostvariti u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu www.satovi.com.

*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?