Triwa, Nautica i Torii popusti

Outlet Specijal Satovi

Produženi vikend je pred nama, a kako ga bolje iskoristiti nego uz kupnju novog sata. Popust od 20% pripremili smo vam na satove brendova Nautica, Triwa ili Torii. 

Nautica je i dalje broj jedan u svijetu satova. Bilo da tražite sportski ili pak klasičan sat, mi u Watch Centru imamo veliki izbor. Kvaliteta, izdržljivost i funkcionalnost jedni su od pokazatelja kako sa Nauticom jednostavno ne možete pogriješiti. I dalje su apsolutni hit sportski modeli s nautičkim zastavicama na podlozi kućišta i oni s mekanim silikonskim remenima u raznim bojama. S druge strane, Triwa je švedski brend koji zastupa skandinavsku filozofiju –  ističe stil, a ne status. Njihovi muški i ženski satovi su jednostavni i minimalistički, a suptilni detalji daju im moderan, urbani duh. Na kraju, predstavljamo vam naš novi brend satova kojima ćete teško moći odoljeti. Torii satovi imaju konvencionalni dizajn, no ako obratite pažnju na boje koje se presijavaju na  pojedinim modelima, možete vidjeti da je Torii jedinstven i unikatan modni dodatak.

Od 15. do 17. kolovoza ove brendove možete pronaći na  20% popusta u Watch Centar poslovnicama i na webshopu satovi.com gdje će popust trajati dan duže, odnosno, do 18. kolovoza.

*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?