Servis satova

Uskoro Stiže Nautica Limited Edition

Povijesni uspjeh Vatrenih u obliku sata
Trajna uspomena na povijesni uspjeh Vatrenih u obliku sata!
 
Neke uspomene nikad neće izblijediti iz naše memorije ali nekad bi bilo lijepo imati i opipljivi trag na njih. Jedna takva priča koja definitivno ostaje u kategoriji nezaboravnih je i povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine, s kojeg su se naši dečki vratili sa srebrnim medaljama oko vrata i tako napravili najbolji nogometni rezultat u hrvatskoj povijesti. Zajedno s njima smo se radovali, smijali, slavili i plakali, a sad kad su se dojmovi slegnuli, možemo se pobrinuti i za fizički trag na tu priču.
Uskoro u Watch Centar poslovnice i na webshop satovi.com stiže Nautica Limited Edition sat, posvećen upravo uspjehu Vatrenih u Rusiji. Sat je specifičan po tome što se u unutrašnjosti kućišta nalaze motivi bijelo – crvenih kvadratića (ili slavnih kockica), na poleđini kućišta je ugravirana posveta srebrnima 2018., a sat dolazi u boxsetu s dva dodatna remena (pogađate, boje remenja su crvena, bijela i plava).


 
Nautica Limited Edition posvećena uspjehu Vatrenih u prodaju stiže malo prije Božića, što ju čini idealnim poklonom za pod bor, a svi vi koji ste već sada i na prvi pogled pali na ovog ljepotana uskoro ćete imati mogućnost prednarudžbe. Za detalje poput datuma zaprimanja prednarudžbi pratite stranicu satovi.com i društvene mreže Watch Centra kako biste reagirali na vrijeme i tako si uštedjeli i novac. Naime ovaj sat će u prodaji imati cijenu 1.399,00 kn, dok ćete ga u pretprodaji moći naručiti već za 999,00 kn.
Imajući na umu činjenicu kako ćete uskoro imati tu čast da svoju kolekciju satova obogatite jednim ovako prekrasnim satom i još prekrasnijom uspomenom, isplati se čekati novosti vezane uz prednarudžbu kako bi ga nabavili po povoljnijoj cijeni.
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?