Servis satova

Watch Centar poklanja Rosefield sat

Osvoji trendovski Rosefield

NAGRADNI NATJEČAJ – WATCH CENTAR POKLANJA ROSEFIELD SAT

Rosefield satovi koje obožavaju sve prave trendsetterice su došli i u Hrvatsku, i to zahvaljujući Watch Centru. Za sve one koji još nisu pohitali po svoj novi najdraži modni dodatak, mi smo pripremili jedno darivanje na Facebooku. Glavna zvijezda ove igre je predivan Rosefield sat kojeg vidiš na slici, a vi imate jednostavan zadatak:

  1. Lajkajte Facebook stranicu Watch Centar
  2. U komentaru ispod objave označite dvoje prijatelja kojima bi se također svidjeli Rosefield satovi
  3.  Podijelite objavu na svom profilu (pazite da objava bude javna).

I to je sve!

Vremena za okušati sreću imate do srijede, 7. ožujka, u ponoć. Sretnog dobitnika/cu biramo u četvrtak na Dan žena, slučajnim odabirom.

Sretno!

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ‘Watch Centar poklanja Rosefield Sat':

Nagradni natječaj traje od 27.2. – 7.3.2018.
Nagradni natječaj zove se ‘Watch Centar poklanja Rosefield Sat', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar), podijeliti post i u komentaru tagirati/označiti dvije osobe kojima bi se svidio Rosefield brand.
Pobjednik/ca će biti odabran putem Random Comment Picker aplikacije, a proglašenje dobitnika/ce će biti 8.3.2018.

Nagrada uključuje bakreni Rosefield The Mercer sat
 

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Watch Centar poklanja Rosefield Sat' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).
Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Facebook stranici Organizatora – Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.
 

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Cilj natječaja je odabir i poklanjanje gore navedenog Rosefield sata jednoj osobi koja:

  • Prati Watch Centar Facebook stranicu,
  • Podijeli post nagradnog natječaja na svom Facebook profilu
  • Tagira dva prijatelja kojima bi se također svidjeli Rosefield satovi
     

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 27.2.2018, a završava 7.3.2018. u 24:00 sata. Objava dobitnika/ce će biti 8.3.2018. na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
 

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Facebook stranicu (www.facebook.com/Watch.Centar), podijeliti post na svom Facebook profilu i u komentaru tagirati/označiti dvije osobe.
Sudionik to može učiniti u razdoblju od 27.2.2018. do 7.3.2018. do 24:00 sati.
Komentar mora biti neuvrjedljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ako procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednu osobu koja je ispoštovala pravila nagradnog natječaja s Rosefield satom MBR-M45. Dobitnik/ca će biti objavljen na Facebook stranici Organizatora te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten po završetku natječaja.
 

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik/ca nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Facebook (www.facebook.com) s vlastitim imenom i prezimenom (lažni profili ili profili s nadimcima bit će diskvalificirani), koje su kliknule ‘Sviđa mi se’(‘Like’) na stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar) i ispoštovale gore navedena pravila.
Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Facebook profila.
 

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
 

PODJELA NAGRADE

Organizator će nagraditi jednu osobu s Rosefield satom MBR-M45 .
Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.
Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.
Natječaj traje od 27.2.2018. do 7.3.2018. do 24:00 sati., a dobitnik/ca će biti objavljeni jedan dan nakon završetka natječaja (8.3.2018.).

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Facebook stranici Watch Centra (www.facebook.com/Watch.Centar).
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.

 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?