Servis satova

Web trgovac godine 2018

Ispunite kratku anketu za webshop Satovi.com

Natjecanje za "Web trgovac godine 2018."

Osluškujući želje svojih dugogodišnjih kupaca, Watch Centar je prije otprilike godinu dana odlučio ponuditi vrhunsko iskustvo online kupovine te je otvorio već poznati webshop Satovi.com. Jedinstvena stranica koja u svojoj ponudi donosi novosti iz svijeta satova i modnih dodataka, stvara inspiraciju za nove odjevne kombinacije te omogućava kupovinu iz vašeg doma.

Ono na čemu stalno radimo je omogućavanje što jednostavnije, sigurne i nesmetane kupovine satova i modnog nakita svjetski poznatih brandova. Kroz nepunu godinu dana webshop Satovi.com preuzeo je ulogu sadržajne platforme na kojoj ljubitelji dobrog dizajna i mode te svi oni koji su u potrazi za lifestyle informacijama mogu dobiti upravo to po što su došli - uz besplatnu dostavu.

Kako bi unaprijedili naše usluge i napravili naš i vaš webshop ugodnijim i učinkovitijim online mjestom, odlučili smo se priključiti prestižnom natjecanju “Web trgovac godine 2018”. Natjecanje može početi tek kad naši kupci ispune barem 50 anketa u kojima će ocijeniti opće iskustvo s nama kao web trgovcem. Ovim putem vas pozivamo da se priključite ispunjavanju kratke ankete kako bi nam pomogli osvojiti prestižni naziv Web trgovac godine 2018.:
 

Link za ispunjavanje ankete: http://survey.smind.online/index.php?r=survey/index/sid/100020/newtest/Y/lang/hr/100020X341X3165/2571/
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?