Najbolji pokloni ovog Božića

Najbolji pokloni ovog Božića

 

Božićno vrijeme mnogima je najljepše doba godine. To je vrijeme topline, darivanja, ljubavi i blagostanja. Karakterizira ga želja da bližnjima poklonimo nešto što će trajati, nešto osobno i posebno. Nedostaje vam ideja za božićne poklone? Zato smo mi tu! Izdvojili smo za vas najpoželjnije proizvode iz naše ponude. Vjerujemo da će vas inspirirati i pomoći vam u potrazi za božićnim poklonima.

 

 

LIJEP I KVALITETAN KOMAD NAKITA

 

Kada kupujete poklon ženskoj osobi, imajte na umu da s komadom nakita nikada nećete pogriješiti. Veliki izbor naušnica, ogrlica, narukvica i prstena u našoj ponudi garantira vam da ćete na jednom mjestu pronaći za svakoga ponešto. Uz najnovije kolekcije ženskog nakita poznatih svjetskih brendova Guess, Rosefield, Morellato i drugih, u ponudi imamo i nakit za muškarce.

 

Nova Guess kolekcija donosi velik izbor muških ogrlica, narukvica i prstena. Osim toga, u našoj ćete ponudi pronaći OWO nakit. Izrađen je od zlata i srebra, a njegov će dizajn oduševiti sve pripadnice nježnijeg spola. Odaberite komad nakita iz naše ponude i sigurni smo da ćete ovog Božića zablistati!

 

 

TORBA JE ŽENIN NAJBOLJI PRIJATELJ

 

Slažete li se s nama? Kvalitetna torba podići će svaku odjevnu kombinaciju i dodatno upotpuniti stil, a trendi ruksak pružit će odjevnim kombinacijama dozu modernosti i ležernosti.

 

Za vas smo odabrali najbolje od novih kolekcija poznatih svjetskih brendova Furla i Guess. Ova dva zvučna imena modni su divovi, predvodnici stila i kultna imena modne scene. Proučite ponudu torbi i novčanika u našim poslovnicama te pronađite nešto za sebe i svoje najdraže.

 

 

MANJE JE VIŠE

 

Ako ovog Božića želite pokloniti nešto totalno drugačije, neočekivano i originalno, imamo samo jednu riječ za vas – SECRID. Džepni novčanici modernog dizajna, malih dimenzija i visokokvalitetne izrade upravo su ono što tražite. Originalni. Sigurni. Praktični. Pristupačni.

 

SECRID novčanici moderna su verzija novčanika i držača kartica. Namijenjeni su čovjeku novog doba, čovjeku koji cijeni kvalitetu i sigurnost. Nude RFID zaštitu i jednostavan i brz pristup karticama. Poklonite sebi ili bližnjima najoriginalniji poklon ovog Božića – efektan i koristan SECRID novčanik!

 

 

BEZVREMENSKI SATOVI

 

Ručni sat modni je dodatak koji nikada ne izlazi iz mode. Upravo to čini ga savršenim božićnim poklonom koji će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju, ali i trajati kao nosiva uspomena.
 

Već više od 27 godina za vas odabiremo najbolje od poznatih svjetskih brendova. Ako tražite satove brendova koji su dugi niz godina dostupni na tržištu, tu su Casio, Seiko, Cerruti 1881 i dr. Ako volite modne trendove, sigurni smo da ćete tražiti satove modnih divova kao što su Versace, Police, Guess, Furla i mnogi drugi. U svojoj ponudi imamo i ronilačke satove poznatih brendova kao što su Nautica, Citizen, Swiss Military Hanowa itd. U slučaju da tražite satove popularnih brendova, ali nešto klasičnijeg dizajna, obratite pažnju na brendove Ted Baker, Rosefield i Torii. Kupite nešto trajno, nešto sjajno, nešto posebno ovog Božića. 

 

 

LJEPOTA I NJEGA USKO SU POVEZANE

 

Pandemija koronavirusa sve nas je podvrgnula novim izazovima i učinila osjetljivijima na održavanje higijene ruku, a dezinficijensi su postali neizbježnim dijelom svake torbe. U moru postojećih dezinficijensa na tržištu, tvrtka HAAN osmislila je proizvod jedinstvenih značajki – HAAN Pocket dezinficijens koji možete pronaći u Watch Centar poslovnicama. Odlikuje ga trendovski dizajn i različiti mirisi.

 

Uz pomoć HAAN Pocket-a svoje ruke možete učiniti čistima i njegovanima za samo nekoliko sekundi. Ubija 99,9 % bakterija i virusa. Zahvaljujući sastojcima poput Aloe vere i raznim mirisima, nije samo higijenski učinkovit nego i hidratizira ruke te ugodno miriše. Kombinacija njegujućih sastojaka i privlačnog dizajna upućuje na zamisao korištenja dezinficijensa kao proizvoda za osobnu higijenu, ali i kao modnog dodatka. Pakiranje je tanko, elegantno te stane u svaku torbu ili džep. Ako ovog Božića sebe ili dragu osobu želite razmaziti vrhunskim proizvodom za njegu ruku, odaberite HAAN dezinficijens. Za još bolji dojam, kombinirajte ga s HAAN vezicom ili punjenjem za HAAN Pocket dezinficijens.

 

 

REMEN ZA HLAČE KAO SAVRŠEN MODNI DODATAK

 

Ako ovog Božića dragoj osobi želite pokloniti proizvod koji ne spada u kategoriju satova, nakita, torbi i novčanika, remen za hlače dobra je ideja jer je podjednako potreban i muškim i ženskim osobama.

 

La Boucle remeni su remeni vrhunske kvalitete, a možete ih pronaći u našim poslovnicama. Ručno su proizvedeni, načinjeni od visokokvalitetnih materijala. Dizajnirani su u Bruxellesu, a vjerujemo da će kolekcija od 25 boja oduševiti i najzahtjevnije pojedince. Za razliku od bilo kojeg drugog remena, spremni su slijediti vaš životni stil, uklapajući se u baš sve odjevne kombinacije. La Boucle remeni zapakirani su u potpuno recikliranu kutiju luksuznog izgleda. Sigurni smo da ne trebamo više pričati – La Boucle remen savršen je, vrhunski poklon koji će razveseliti baš svakoga!

 

 
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati