NOVA KOLEKCIJA FURLA TORBI I NOVČANIKA - Jesen/Zima ´21.

NOVA KOLEKCIJA FURLA TORBI I NOVČANIKA - Jesen/Zima ´21.

 

Joie de vivre - Osjeti radost življenja.
Stigla nam je nova kolekcija FURLA torbi i novčanika jesen/zima ‘21.

Uživaj u svakom trenutku, diši, opusti se...
Slavi optimizam i osjeti radost življenja uz novu Furla kolekciju. I opet iznova, donosi nešto novo, nešto zanimljivo, istovremeno zadržavajući tradicionalni talijanski DNA i prepoznatljivu Furla estetiku. 

 

U kolekciji ćete pronaći modele zemljanih tonova, kao stvorene za nadolazeće jesenske dane. Odišu mirnoćom, čvrstinom i toplinom. Izgledaju otmjeno i moderno, a istovremeno su praktični, za aktivnu ženu. Ova će kolekcija zasigurno biti centerpiece ove jeseni.

No, pronaći ćete i modele u kolekciji pastelnih boja, koja je lagana, otvorena, prijateljska. Vodi te u jedan svijet mašte, svijet bez granica, svijet gdje je življenje lako. Romantična i zaigrana, namijenjena je upravo takvoj ženi koja se ne boji sanjariti i polako ali sigurno ići naprijed. 

U ponudi imamo i odvažne modele jarkih boja i uzoraka, koji će začiniti svaku odjevnu kombinaciju. Otkačeno je nova crna! Tako barem kažu...Ili smo mi to rekli? Hm... Kako bilo, s jedim od ovih upečatljivih modela svi će odmah znati - to je Furla! 

Autentični stil, elegancija, moderan dizajn i visoka kvaliteta izrade čine Furla torbe savršenim modnim dodatkom, koji će podići Vaš stil. 

Furla je izvorni inkluzivni luksuzni brand koji je već 90 godina posvećen stvaranju luksuznih modnih dodataka koji su dostupni širokoj publici. Od 1927. godine, kad je osnovan u Bologni, do danas se proširio na međunarodno tržište, u više od preko 50 zemalja svijeta. Odlikuje ga visoka kvaliteta izrade i funkcionalni dizajn. Pozicionirao se na tržištu kao luksuzan, a opet lifestyle brand, koji nudi najbolje od oba svijeta.   

Svaki model je poseban, tako da ćete ovim torbama izraziti svoju individualnost, a u isto vrijeme izgledati elegantno i moderno. Namijenjene da izmame osmijeh na Vaše lice, unijet će u Vaš život dozu talijanske ležernosti i zaigranosti. 



  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati