NOVO U PONUDI - UNIVERZALNI REMENI - LA BOUCLE

NOVO U PONUDI - UNIVERZALNI REMENI - LA BOUCLE

 

Jedini remen koji trebate nositi. Ovo je La Boucle, vrhunski remen. Napravljen za sve veličine struka i za sve aktivnosti.

Svaki remen ručno je izrađen od kvalitetnih materijala, kao što je talijanska koža štavljena povrćem, i napravljen je da traje. Garancija je sedam godina. Jednostavnost, boje i bezvremenski stil - La Boucle remeni su stvoreni da odgovaraju većini Vaših odjevnih kombinacija. Mi vjerujemo u "Kupujte manje, kupujte bolje". Prikladno za svakodnevne aktivnosti - gdje god da ste i gdje god da ste krenuli. Za razliku od bilo kojeg drugog običnog remena, La Boucle biti će spreman slijediti Vaš životni stil.

 

Više od 25 boja.

Tvrtka La Boucle specijalizirana je samo za jedan proizvod - remene. Korištenjem najnovijih tehnologija uspjeli su stvoriti jednostavan proizvod - vrlo udoban - koristeći najbolje materijale. Danas imaju četiri različite kolekcije s 28 boja, a svaki model je dobio ime po gradu.

 

Dizajnirani u Bruxellesu.

La Boucle lansirala su 2018. dva mlada belgijska poduzetnika. Remeni su dizajnirani u srcu Europe, Bruxellesu. Sva ispitivanja radio je Centar za znanost i inženjerstvo tekstila na Sveučilištu u Gentu, u Belgiji. La Boucle remen može se rastegnuti do 150 cm i može nositi težinu do 400 kg, kako bi jedna veličina odgovarala svima.

 

Povrćem štavljena koža.

Tvrtku La Boucle u izradi remena koristi samo najbolju biljno štavljenu kožu iz tvornica u Italiji. Dovoljno su sigurni u kvalitetu svojih remena da nude 7-godišnje jamstvo. Svaki pojas dolazi ovjeren jedinstvenim serijskim brojem talijanskog konzorcija proizvođača kože. Giuseppe, vlasnik kožare Volpi u Toskani, obrađuje kožu kao što su to radili njegovi otac i djed.

 

Detalji čine razliku.

Svaki je La Boucle remen lako prepoznatljiv zahvaljujući svom bijelom i crvenom zmijskom jeziku. Najbolja kvaliteta osigurana je dvostrukim šavovima. Logotip je ugraviran na prednjoj strani kože, a naziv marke na stražnjoj strani.

 

 

 

Kolekcija MONO

 

 

Kolekcija DUO

 

 

Kolekcija TRIO

 

 

Kolekcija CROSS

 

 

Stablo za svaki prodani remen.

La Boucle surađuje s nevladinom organizacijom We Forest. Za svaki kupljeni remen posade drvo u Zambiji.

Mali korak za prirodu!

 

Potpuno reciklirana ambalaža.

La Boucle remen zapakiran je u potpuno recikliranu vrhunsku kutiju. Savršen vrhunski poklon koji ne treba zamatati.

 

 

 

Cijelu kolekciju La Boucle remenja možete pogledati, izabrati i kupiti u
Watch Centar poslovnicama:

 

 

 


 
 
 
 
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati