Vodič za poklone za Valentinovo

Vodič za poklone za Valentinovo

LJEPŠE JE U DVOJE 

Recite 'Volim te' bez riječi - djelom.
Ovog Valentinova poklonite svojoj voljenoj osobi nešto posebno, nešto vrijedno i trajno.

 

Lijep i kvalitetan komad nakita

Kada kupujete poklon ženskoj osobi, imajte na umu da s komadom nakita nikada nećete pogriješiti. Veliki izbor naušnica, ogrlica, narukvica i prstena u našoj ponudi garantira Vam da ćete na jednom mjestu pronaći za svakoga ponešto. Uz najnovije kolekcije ženskog nakita poznatih svjetskih brendova Guess, Rosefield, MorellatoChiara Ferragni​ i drugih, u ponudi imamo i nakit za muškarce. Osim toga, u našoj ćete ponudi pronaći srebrni i zlatni nakit OWO jewelry.

Guess i Furla torbe i novčanici

Kvalitetna i moderna torba podići će svaku odjevnu kombinaciju i dodatno upotpuniti stil, a trendi ruksak pružit će odjevnim kombinacijama dozu modernosti i ležernosti. Za Vas smo odabrali najbolje od novih kolekcija poznatih svjetskih brendova Furla i Guess. Ova dva zvučna imena modni su divovi, predvodnici stila i kultna imena modne scene.

SECRID novčanici

Ako ovog Valentinova želite pokloniti nešto totalno drugačije, neočekivano i originalno, imamo samo jednu riječ za vas – SECRID. Džepni novčanici modernog dizajna, malih dimenzija i visokokvalitetne izrade upravo su ono što tražite. Originalni. Sigurni. Praktični. Pristupačni. U našoj ponudi pronaći ćete ženske, muške i unisex modele.

Bezvremenski satovi

Ručni sat modni je dodatak koji nikada ne izlazi iz mode. Upravo to čini ga savršenim poklonom koji će trajati kao nosiva uspomena. Već gotovo 30 godina za Vas odabiremo najbolje od poznatih svjetskih brendova. Potražite muške, ženske, unisex i dječje modele Casio, Seiko, Cerruti 1881, Versace, Police, Guess, Furla, Nautica, Citizen, Swiss Military Hanowa, Torii i drugih brendova.

Remen za hlače - savršen modni dodatak

La Boucle remeni su remeni vrhunske kvalitete, a možete ih pronaći u našim poslovnicama. Ručno su proizvedeni, načinjeni od visokokvalitetnih materijala. Dizajnirani su u Bruxellesu, a vjerujemo da će kolekcija od 25 boja oduševiti i najzahtjevnije pojedince. Zapakirani su u potpuno recikliranu kutiju luksuznog izgleda. Sigurni smo da ne trebamo više pričati – La Boucle remen savršen je, vrhunski poklon koji će razveseliti baš svakoga!

Ljepota i njega usko su povezane

Pandemija koronavirusa sve nas je podvrgnula novim izazovima i učinila osjetljivijima na održavanje higijene ruku, a dezinficijensi su postali neizbježnim dijelom svake torbe. HAAN Pocket dezinficijense odlikuje trendovski dizajn i različiti mirisi. Ubija 99,9 % bakterija i virusa. Osim što je higijenski učinkovit, hidratizira ruke i ugodno miriše. Kombinacija njegujućih sastojaka i privlačnog dizajna upućuje na zamisao korištenja dezinficijensa kao proizvoda za osobnu higijenu, ali i kao modnog dodatka.

Iskoristite priliku i od 4. 2. do 10. 2. 2022. kupujte nakit i satove po sniženim cijenama.
Za kupnju na webshopu ćemo odobravati 14% popusta na odabrani asortiman satova i nakita. Također, uz svaku kupnju na našem webshopu očekuje vas poklon iznenađenja.
U poslovnicama ćemo odobravati 14% popusta na prvi, najskuplji artikl, a 28% popusta na svaki sljedeći proizvod.

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati