Po poklone u zadnji tren po sniženim cijenama u Watch Centar!

Obično se ljudi dijele u dvije skupine: jedni su oni koji blagdanske shoppinge i kupnje poklona obave na vrijeme i onda u miru i uživanju čekaju blagdane, dok su u drugoj skupini svi oni koji kupnju poklona obavljaju po dobrom starom običaju u pet do dvanaest. Pošto znamo da je pet do dvanaest SAD i OVDJE odlučili smo vam ipam malo olakšati muke i uštedjeti vam neke novce. To je poklon od nas vama za Božić.
Outlet Specijal Satovi Outlet Specijal Satovi

U svim Watch Centar poslovnicama i na našem webshopu satovi.com vas u periodu od 20. do 22. prosinca čeka 20% popusta za sve vrste plaćanja na cijeli niz brendova satova i nakita. Ukoliko se slažete da su satovi i nakit idealan blagdanski poklon, razveselit će vas činjenica da su na akciji brendovi Citizen, Diesel, DKNY, Fossil, Marc Jacobs, Michael Kors, Thom Olson, Flik Flak, Jacques Lemans, Just Cavalli, Pierre Lannier, Swatch i Timex.
Svi ukusi i stilovi su sigurno zadovoljeni, a savršeni blagdanski pokloni čekaju kod nas da ih proslijedite u prave ruke!

*Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman u svim našim poslovnicama i na našem webshopu satovi.com, ne odnosi na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?