Servis satova

Flik Flak - U školu na vrijeme

Povratak u školu s novim satom

Povratak u školu uvijek mora biti na vrijeme, pa zašto ne bi i naši najmlađi otišli sa stilom?


Predstavljamo vam Flik Flak satove kao najbolje suputnike na ruci svakog školarca. Flik Flak pripada Swatch grupaciji i predvodnik je u svijetu dječjih satova. Satove mogu nositi djeca već od 3 pa sve do 12 godina. Osim što ove satove krasi zabavan dizajn pun šarenila, također su savršeni za zabavno učenje gledanja na sat.
Ovaj brand nastao je 1987. godine, a cijeli svoj koncept želi predstaviti jednom riječju: STRAST. Strast prema učenju novih stvari, bojama, zabavi, dječjoj mašti, novim iskustvima. Flik Flak je zasigurno bio prvi sat na svjetskom tržištu čija je zamisao bila da koncept učenja gledanja na sat postane zabavan i jednostavan. Kontrasti boja, zaigranost dizajna i funkcionalnost su ono što je privuklo mnoge mališane u svijet satova.


Tko je Flik, a tko Flak?

Kao što je Swatch kao brand sinonim za kvalitetu, tako je Flik Flak vrlo brzo predstavio svoju reputaciju kao sinonim za dječji sat. Ukoliko naše mališane zanima tko su Flik i Flak, oni su brat i sestra koji su konstantno u sadašnjem vremenu, nikada ne kasne iako imaju puno obaveza i zaokupljeni su učenjem djece diljem svijeta kako gledati na sat. Flik se brine za minute, vrlo je brz i strateški pazi da napravi korak svakih 60 sekundi. S druge strane Flak kao djevojčica strpljivo čeka da prođe 60 minuta i da Flik napravi svoj krug oko sata kako bi se i ona mogla pomaknuti za kazaljku i dočekati novi sat sa stilom.


Satovi vrhunske kvalitete

Ovaj brand je također garancija roditeljima da kupuju sat visoke kvalitete i funkcionalnosti. Neki od pokazatelja baš tih komplimenata su da je Flik Flak jedini brand čiji je sat periv u perilici rublja na temperaturi do 40 Celzijevih stupnjeva. Jedino što je potrebno napraviti pri pranju je staviti sat u čarapicu ili vrećicu od tkanine i pranje može početi. Također ovi satovi imaju platnene remene koji ne sadrže apsolutno nikakve štetne kemikalije i ne štete nježnoj dječjoj koži. Satovi su također jako izdržljivi jer ih štiti jako plastično kućište i zaštitna plastika na vrhu sata.
 
Naš tim je izabrao satove koje ćemo predstaviti vama i vašim klincima i klincezama, a njima ćemo naravno ostaviti pustiti na izbor onaj najboljeg dizajna i boja:
 

 Juice it up ZFCSP073

Orange line ZFPSP021
Spider cycle ZFLSP001
Fliptrick ZFPSP025
Sneaky ZFBNP103
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?