LaBoucle @ Watch Centar

LaBoucle @ Watch Centar

 

LA BOUCLE REMENI

Jedini remen koji trebate nositi je LA BOUCLE, remen vrhunske kvalitete.
Napravljen je za sve veličine struka i za sve aktivnosti. Svaki remen ručno je izrađen od kvalitetnih materijala, s ciljem dugotrajnosti. Jednostavnost, višebojnost i bezvremenski dizajn – LA BOUCLE remeni su stvoreni kako bi odgovarali većini odjevnih kombinacija, u skladu s geslom „Kupujte manje, kupujte bolje“. Prikladni su za svakodnevne aktivnosti – gdje god da se nalazite i gdje god da ste krenuli.
Za razliku od bilo kojeg drugog remena, LA BOUCLE je spreman slijediti vaš životni stil.
 

Više od 25 boja

Tvrtka LA BOUCLE specijalizirana je za izradu samo jednog proizvoda – remena. Međutim, to nije još jedan u nizu običnih brandova. Čini ga skupina optimističnih sanjara koji su odlučili unijeti stvarnu promjenu u zastarjelu industriju izrade remena. Većina remena danas se i dalje temelji na dizajnu koji je ostao nepromijenjen više od jednog stoljeća, a ne odgovara modernom, aktivnom načinu života u kojem mnogi od nas uživaju. Ovdje nastupa LA BOUCLE. Korištenjem najnovijih tehnologija stvoren je jednostavan, vrlo udoban proizvod, uz korištenje najboljih materijala. LA BOUCLE remeni dizajnirani su za novu generaciju građana svijeta. Koristan, udoban i moderan – LA BOUCLE remen može se nositi u svim situacijama, bilo da se radi o poslu, gradskom izletu ili festivalu na otvorenom. Zahvaljujući svojoj rastezljivosti, vodootpornom materijalu i dizajnu bez rupa, stvarno ne postoji remen koji će vam uz njega ikada trebati. Danas su remeni dostupni u četiri različite kolekcije s 28 boja, a svaki model je dobio ime po gradu.
 

Dizajnirani u Bruxellesu

LA BOUCLE su 2018. godine lansirala dva mlada belgijska poduzetnika. Remeni su dizajnirani u srcu Europe – Bruxellesu. Sva ispitivanja radio je Centar za znanost i inženjerstvo tekstila na Sveučilištu u Gentu, u Belgiji. LA BOUCLE remen može se rastegnuti do 150 cm i može nositi težinu do 400 kg, kako bi jedna veličina odgovarala svima.
 

Povrćem štavljena koža

Tvrtka LA BOUCLE u izradi remena koristi samo najbolju biljno štavljenu kožu iz talijanskih tvornica. Dovoljno su sigurni u kvalitetu svojih remena da nude sedmogodišnje jamstvo. Svaki remen obilježen je jedinstvenim serijskim brojem talijanskog proizvođača kože.
 

Detalji čine razliku

LA BOUCLE se bori protiv prekomjerne potrošnje i brze mode. Tvrtka čvrsto vjeruje u kvalitetu svojeg proizvoda i ima dugoročnu viziju održive budućnosti u kojoj postoji poštovanje prema našem planetu i onima koji na njemu žive.
Svaki je LA BOUCLE remen lako prepoznatljiv zahvaljujući specifičnom dizajnu. Najbolja kvaliteta osigurana je dvostrukim šavovima. Logotip je ugraviran na prednjoj, a naziv branda na stražnjoj strani kože.
 

Kupuj manje, kupuj bolje

U nastojanju da se suprotstavi prekomjernoj potrošnji, LA BOUCLE nudi visokokvalitetan proizvod izrađen od najfinijih i najtrajnijih materijala. Ako s nekim predmetom nešto nije u redu, učinit će sve u svojoj moći da poprave štetu, umjesto da proizvod zamijene. Svoju društvenu odgovornost LA BOUCLE shvaća vrlo ozbiljno jer je to dio naše dugoročne obveze pomoći u izgradnji bolje i održivije budućnosti.
 

Stablo za svaki prodani remen

LA BOUCLE surađuje s nevladinom organizacijom WeForest & Trees te za svaki kupljeni remen sadi drvo u Zambiji. Na taj način brand doprinosi zelenijoj budućnosti za sve nas.
 

Potpuno reciklirana ambalaža

LA BOUCLE remen zapakiran je u potpuno recikliranu kutiju. Kupnjom LA BOUCLE remena dobivate savršen poklon koji ne treba zamatati.


 

 

 

Izdvajamo iz LA BOUCLE kolekcije:

 

 
 
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati