Novi kamuflažni uzorci u SWATCH Essentials kolekciji

Novi kamuflažni uzorci u SWATCH Essentials kolekciji

Swatch Essentials kolekcija obnovljena je s četiri nova modela koji su specifični po kamuflažnim uzorcima raznih boja U SWATCH ESSENTIALS KOLEKCIJI

Iz Swatcha nas gotovo svakog mjeseca iznenade pokojim novitetom za predstojeće razdoblje. Posljednji u nizu je kvartet iz Essentials kolekcije koji čine modeli: Camouclouds (SUON140, plavi), Camouforest (SUOG114, zeleni), Camouflash (SUOR116, crveni) i Camoucity (SUOB175, zatamnjeni).

 

Swatch CAMOUCLOUDS (SUON140) prezentira novi pogled na kamuflažni uzorak koristeći plave zaobljene nijanse. Naglasak je istaknut raznim fluidnim raznobojnim uzorcima koji su dodatno metalizirani.

Swatch CAMOUFOREST (SUOG114) koristi klasični kamuflažni uzorak koji kombinira s metalizirajućim efektom na narukvici. Zeleni je uzorak vidljiv i na licu sata.

 

 

Swatch CAMOUFLASH (SUOR116) sa svojim istaknutim crvenim, ljubičastim i narančastim uzorcima ne može proći nezamijećeno. I kod njega je narukvica metalizirana, a lice sata u tamno crvenoj boji.

Posljednji u predstavljanju je Swatch CAMOUCITY (SUOB175) s ekstra modernim tamnim kamuflažnim uzorkom te remenom koji je metaliziran. Na brojčanik je prenesen identičan kamuflažni uzorak.

 

 

Nove članove Swatch Essentials kolekcije za ljeto 2020. karakterizira plastično kućište promjera 41 mm i debljine svega 9.85 mm u koje je smješten kvarcni mehanizam. Remen je silikonski, a vodonepropusnost iznosi 30 m. Cijena je za sva četiri modela identična te iznosi 589,00 kuna. Garancija na satove traje 24 mjeseci.

Kompletnu Swatch kolekciju provjerite na stranicama Watch Centra:


 

 

Objavljeno 9. 6. 2020., na Tilia Speculum
Tekst napisao: Josip Cerovec
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati