Servis satova

Novi Watch Centar

Sigurni smo da ste već odavno čuli za Designer Outlet Croatia koji se smjestio odmah preko puta svima omiljene IKEA-e, a koji svoja vrata otvara 21.6.2018. U prijevodu, svi ljubitelji dobrog shoppinga mogu početi planirati svoj dolazak u novi outlet centar u Hrvatskoj, te dodati još jednu adresu na listu nezaobilaznih shopping destinacija.

Designer Outlet Croatia će uključivati preko 150 trgovina raznih brandova koje će se protezati na preko 38 000 kvadratnih metara. Ljubitelji satova i modnih dodataka mogu slobodno odahnuti jer u sklopu ovog novog outleta se nalazi i Watch Centar outlet - vaše najdraže mjesto za kupovinu tih neizostavnih modnih dodataka najpoznatijih svjetskih brendova. Kako se ne biste izgubili prilikom traženja Watch Centar poslovnice, na ovom linku možete pogledati cijeli plan centra i pronaći najkraći put do nas.

Od Designer Outlet Croatia shopping centra svi očekujemo puno, pa će centar uz ponudu vrhunskih modnih brandova nuditi i raznoliku gastronomsku ponudu, raznovrsne događaje, a i sam izgled centra je specifičan, zahvaljujući spoju modernih elemenata i tipičnih regionalnih stilskih elemenata raznih hrvatskih regija.

Svečano otvorenje planirano je za četvrtak, 21.6.2018. u 17 sati, pri čemu će kupci moći uživati u kupnji po ekstremno niskim cijenama dok će se za dobru atmosferu i zabavu pobrinuti Severina.

 

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?