POLICE u suradnji s BATMAN filmom predstavio ograničenu ediciju satova

POLICE u suradnji s BATMAN filmom predstavio ograničenu ediciju satova

 

 

Police, odvažna i urbana talijanska marka uniseks naočala i satova, s uzbuđenjem objavljuje svoje uzbudljivo partnerstvo s Warner Bros. i THE BATMAN. Dvije legendarne marke udružile su se kako bi izradile četiri ograničena izdanja satova koji se mogu pohvaliti hrabrim i mračnim elementima globalnog fenomena. Zanosni satovi predstavljeni su na ekskluzivnom događaju u Dubaiju.
Privlačna kolekcija satova uključuje samo 10.000 primjeraka na globalnoj razini, što satove Police x THE BATMAN čini poželjnim komadom među entuzijastimasatova, s ciljem da se dokopaju jednog ili svih modela. Satovi su dizajnirani da proslave dugo očekivani film čija premijera je 4. ožujka ove godine. Četiri sata su prikladno nazvana po privlačnoj franšizi uključujući; BATMAN, BATMAN Vengeance Edition, BATMAN Gotham City Edition, BATMAN Catwoman Edition.

 

 

 

 

 

BATMAN

Sat BATMAN ima jedinstvenu dvodijelnu konstrukciju kućišta, koja dočarava dvostruki identitet lika. Svaka polovica može se postaviti na zasebnu vremensku zonu, savršenu za životne međunarodne avanture. Elementi s potpisom – simbol šišmiša i naslovna slika filma – ukrašavaju donju polovicu sata na industrijski način.Dvije krunice na neobičnim položajima pokreću dva odvojena brojčanika. Police logo na cilindričnoj klipnjači dodaje crtu umijeća Police urara. Teksturirani kožni remen nadopunjuje cjelokupni izgled i dojam sata THE BATMAN.

Kupi BATMAN sat

 

BATMAN – Vengeance Edition

Neskriveni bijes BATMANA oblikovan je u izdanju Vengeance. Ovaj sat ima tri brojčanika za tri odvojene vremenske zone i dolazi u crnom kućištu i na narukvici od nehrđajućeg čelika. Glavni brojčanik smješten je duboko unutra, sa satnim oznakama koje se dižu prema gore i prema van. Kućište i brojčanik umotani su u cjelinu s industrijskim vijcima, a kreativnim slojevima Bat Symbola stvoren je osjećaj dubine i inovacije. Svaka krunica nosi slavni ‘P’ logo.

Kupi BATMAN – Vengeance Edition sat

 

BATMAN – Gotham City Edition

Oda gradu koji svjedoči svemu, Gotham City izdanje oživljava sa blistavim pozadinskim osvjetljenjem unutar crnog kućišta od nehrđajućeg čelika. Legendarni simbol šišmiša svijetli preko tamnog brojčanika u obliku saća. Istaknuta krunica postavljena je na 4-satni položaj i zaštićena je dodatkom funkcionalne metalne kopče. Sat je uparen s mekanim crnim silikonskim remenom sa simbolom šišmiša ugraviranim na metalnim kopčama sa svake strane.

 

BATMAN – Catwoman Edition

Elegantan sat s više brojčanika inspiriran brzom i agilnom osobom Catwoman. Sat dolazi u crnom kućištu od nehrđajućeg čelika i ukrašen kamenom optočenom crnom lunetom. Teksturirani dvoslojni brojčanik ima uvučen logo šišmiša i nadopunjuje ga 12 lijepo fasetiranih oznaka sata i fasetiranih poliranih kazaljki, sve u savršenoj sinkronizaciji sa stilom Catwoman. Kožni remen ima svoj vlastiti karakter, teksturiran u završnici s funkcionalnim ukrasnim kopčama.

 


 

 


Objavljeno 18. 2. 2022., na Tilia Speculum
Tekst Napisao: Josip Cerovec
Fotografije: Police
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati