-40% POPUSTA NA GALILEO SATOVE

 

Galileo satovi postali su ikona muških satova u Hrvatskoj. Ovi atraktivni modeli nude varijacije za sve ukuse, a podižu poslovne kombinacije na novu razinu profesionalnosti. Ovaj brend satova, kao i dizajn čitave kolekcije, nastao je u suradnji sa domaćim muškim modnim brendom Galileo i našim timom iz Watch Centra te je od 2015. godine podigao standarde elegantnih muških satova na novu razinu. Tražite li kronograf, analogni ili automatik sat, Galileo ima sve! 
Također, uz svaki od modela sata dolazi dodatni remen kao i alat za promjenu u elegantnom box setu tako da su mogućnosti odjevnih kombinacija raznovrsne. Satovi ovog brenda će pristajati uz svečana odijela, casual i poslovne kombinacije, te će vas ispratiti u mnogim svečanim prilikama koje ćete pamtiti do kraja života, bilo to vjenčanje, matura srednje škole, proslava diplome. 
S obzirom da je sat postao bitan modni dodatak, usuđujemo se reći i imperativ svakog stila, odlučili smo sniziti cijeli Galileo asortiman na čak 40% popusta do isteka zaliha. Popust možete ostvariti na našem webshopu satovi.com:
 
 
*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju!
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Spol

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalim promocijama?
Prijavite se na naš newsletter i odmah ostvarite 15% popusta na prvu kupovinu!