Servis satova

Postani ambasador Watch Centra i zgrabi godišnju zalihu satova!

Izvor: www.cromoda.com

 

Za mjesta u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nije ni spol, ni dob, ni broj followersa, ni popularnost na društvenim mrežama.

Svakodnevno po bespućima Instagrama nailazimo na ljude koji imaju oko za detalje, smisao za modu, ljubav prema satovima i koji nas inspiriraju i uljepšavaju nam svakodnevicu. Svi oni koji se prepoznaju u nekom od navedenih opisa dobrodošli su odazvati se na natječaj Watch Centra koji će nekima od njima donijeti jednu zanimljivu suradnju, nova poznanstva, priliku da se pokažu pred mnogobrojnim fanovima i kupcima Watch Centra, ali i da si opskrbe godišnju zalihu satova.

Watch Centar posluje širom Hrvatske već dugi niz godina i u svojoj ponudi ima satove i modni nakit renomiranih svjetskih brendova kao što su Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex, TW Steel, Karl Lagerfeld, Adore, Brosway i brojni drugi. Vjerujemo da nema ljubitelja mode koji ne bi poželio neki od tih ukrasa i na svojoj ruci. S istim tim uvjerenjem je ekipa Watch Centra krenula u potragu za svojim ambasadorima.
Za mjesta u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nije ni spol, ni dob, ni broj followersa, ni popularnost na društvenim mrežama. Jedini uvjeti su dobro oko za detalje i doza kreativnosti.

Ako se u tome prepoznajete, evo i detalja o nagradnom natječaju:

1. Do 31.03. na svom instagram profilu objavi fotografiju u kojoj glavnu ulogu ima tvoj najdraži sat
2. Uz fotografiju tagiraj @watch.centar i označi ju s #SaStilomNaVrijeme(pripazi da ti je Instagram profil otvoren za javnost)
3. U opisu objasni zašto misliš da bi baš ti trebao/la postati ambasador Watch Centra
4. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Hrvatske

Stručni žiri Watch Centra će na temelju vaših objava izabrati svoje ambasadore koje potom čeka godina dana jedne lijepe modne suradnje, a nakon toga, tko zna... samo nebo je granica!  
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?