Od danas možete naručiti Nautica Limited Edition Sat posvećen uspjehu Vatrenih u Rusiji!

 
Da smo tražili bolji trenutak za otvoriti prednarudžbe za Nautica Limited Edition sat posvećen uspjehu Vatrenih u Rusiji, vjerojatno ga ne bismo našli. Dan nakon senzacionalne pobjede Hrvatske protiv Španjolske na Maksimiru, u žaru tog navijačkog ludila i u ovom euforičnom duhu, Watch Centar 16.11.2018. i službeno otvara prednarudžbe za sat koji će vam zauvijek ostati opipljivi trag na povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine. Zajedno s njima smo se radovali, smijali, slavili i plakali na putu do svjetskog srebra, a sad kad su se dojmovi slegnuli, možemo se pobrinuti i za fizički trag na tu priču.

 
Uskoro u Watch Centar poslovnice i na webshop satovi.com stiže Nautica Limited Edition sat, specifičan po tome što se u unutrašnjosti kućišta nalaze motivi bijelo – crvenih kvadratića (ili slavnih kockica), dok je na poleđini kućišta ugravirana posveta srebrnima 2018. Sat dolazi u boxsetu s dva dodatna remena (pogađate, boje remenja su crvena, bijela i plava).
Nautica Limited Edition posvećena uspjehu Vatrenih u prodaju stiže malo prije Božića, što ju čini idealnim poklonom za pod bor, a svi vi koji ste već sada i na prvi pogled pali na ovog ljepotana uskoro ćete imate mogućnost prednarudžbe.
Naime ovaj sat će u prodaji imati cijenu 1.399,00 kn, dok ćete ga u pretprodaji moći naručiti već za 999,00 kn.
Rekli bismo da se apsolutno isplati reagirati na vrijeme i imajući na umu kako ovaj sat dolazi u ograničenom broju primjeraka na vrijeme si osigurati svoj, a pri tom i uštedjeti novac.

*Ovdje pogledajte uvjete prednarudžbe.

 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?