Premijeru finala Ratova zvijezda dočekali smo s Kylo Ren satom

Premijeru finala Ratova zvijezda dočekali smo s Kylo Ren satom

Početak prikazivanja završne epizode najpopularnije svjetske SF sage u Hrvatskoj je već popratio i veliki domaći urarski lanac Watch Centar, i to vrlo zanimljivom ponudom Invictinih tematskih Star Wars satova

 

Dugo očekivani trenutak napokon je stigao – u kinima diljem svijeta započelo je prikazivanje posljednjeg nastavka prije 42 godine započete epske sage o jedi vitezovima i njihovom dalekom svemiru – filma Zvjezdani ratovi: Uspon Skywalkera. No, prije toga domaći distributer 2i Film je u zagrebačkom CineStar Arena IMAX multipleks kinu organizirao i svečanu hrvatsku premijeru filma, na kojoj je naš najveći uvoznik i distributer modnih satova Watch Centar premijernoj publici pokazao i vrlo zanimljive satove iz Star Wars kolekcije Invicte, američkog urarskog branda sa švicarskim korijenima. Štoviše, u prigodnoj je nagradnoj igri Watch Centar darovao i jedan Invicta Star Wars Darth Vader sat. Invicta je, inače, posljednjih godina izdala već dvadesetak specijalnih, limitiranih Stars Wars modela, a iz najnovije nam je ponude, pak, posebno u oči pala nova izvedba sata koji nosi ime jednog od najvažnijih likova iz završne filmske Star Wars trilogije – Kyla Rena, ratnika s “tamna strane” s vrlo zanimljivim pedigreom – roditelji su mu princeza Leia Organa i Han Solo, a djed Darth Vader.

 

 

Novi Invicta Star Wars Kylo Ren sat stiže s referentnim brojem 31691 te kućištem od nehrđajućeg čelika s crnim premazom u oversize promjeru od 52 milimetra koji krasi i crna čelična ronilačka luneta. Brojčanik je također izrađen od metala i crne boje, s likom Kyla Rena (skrivenim pod zloćudnim crnocrvenim šljemom) te kazaljkama i satnim markerima s luminiscentnim Tritnite premazom. Staklo je Flame Fusion Crystal, što je Invictino ime za specijalno sintetično safirno staklo (jeftiniju varijantu pravog safirnog stakla, no navodno podjednako izdržljivu), a mehanizam kineski samonavijajući mehanički kalibar G2665Z sa 20 dragulja koji proizvodi Shandong Liaocheng Zhong Tai Watch Company.

 

 

Novi Invictin Kylo Ren sat vodootporan je do 100 metara dubine. Na tržište stiže u limitiranom izdanju od 1977 primjeraka (čime se efektno podsjeća na godinu u kojoj je i započeo slavni zvjezdani filmski serijal) i cijenom od 6.199,40 kuna. Kod nas ga se već može nabaviti u dućanima Watch Centra, a uskoro i u njihovom online dućanu satovi.com.

Detalje o ovom modelu možete saznati ovdje:


 

 

Objavljeno: 20. 12. 2019., na Tilia Speculum
Tekst: DORA KALOCI
Fotografije: 2I FILM, LUCAS FILM, INVICTA
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati