Secrid @ Watch Centar

Secrid @ Watch Centar

 

SECRID NOVČANICI

Uvijek imajte uz sebe, na sigurnom, ono što je bitno. Bolji svijet počinje u vašem džepu. Industrijski dizajn i moda spajaju se u SECRID džepnim novčanicima. Proizvedeni su u Nizozemskoj, s pozornošću usmjerenom na kvalitetu, ljude i okoliš. Na taj način bolji svijet započinje već u vašem džepu. 
SECRID Cardprotector lansiran je 2009. godine, ali SECRID putovanje započelo je nekoliko desetljeća ranije. Tvrtka je devedesetih godina, kada su uvedeni prvi sustavi elektroničkog plaćanja u Nizozemskoj, primijetila promjenu u sadržaju naših džepova. 1997. godine, kada je gotovina ustupila mjesto karticama, stvoren je prvi džepni novčanik – Secrid Bodycard.
Ipak, dizajnerski rad za klijente kao što su ING, Maxi Cosi i Quooker i dalje je ostao profesionalni fokus tvrtke, a SECRID novčanici su stajali u pozadini priče. Dok nam pametni telefoni pružaju svijet nadohvat ruke, gotovo svi bitni dokumenti smanjili su se na džepnu veličinu. Manje toga nosimo uz sebe, ali ono što nosimo sada nam je bitnije nego ikad prije.
Financijska kriza pogodila je Europu 2008. i posao SECRID-ovih klijenata je zaustavljen. S 25 godina iskustva, tvrtka je osjetila da je stigao pravi trenutak za ostvarenje sna o izgradnji vlastitog branda. Tada su SECRID novčanici od sporednog projekta postali glavni fokus tvrtke.
Do 2009. godine kožarska industrija je praktički napustila Nizozemsku u korist zemalja s niskim dohotkom. SECRID je ovu industriju vratio u Nizozemsku. Razvojem radikalno drugačijeg proizvoda i proizvodnog procesa, počela je masovna proizvodnja novčanika u Nizozemskoj. Učinkovitije i čišće nego ikad, u količini koja nikad prije nije viđena u toj zemlji. Svakog dana, oko 100 ljudi entuzijastično i s velikom preciznošću sastavlja nove proizvode u društvenim poduzećima u Leidenu, Delftu i Haarlemu. Neprestano se razvijaju novi alati i procesi za održavanje kvalitete proizvoda. Nakon sastavljanja različitih komponenta u jednu cjelinu, svaki novčanik dobiva svoj jedinstveni serijski broj kao dokaz autentičnosti.
Od početka svojeg putovanja prije 20 godina, SECRID spaja iskustvo u modi i dizajniranju proizvoda kako bi stvorio visokokvalitetne džepne novčanike. Broj obožavatelja SECRID-a raste iz godine u godinu, a danas se njihovi proizvodi mogu pronaći u više od 5000 odabranih trgovina diljem svijeta. 

 

 

Izdvajamo iz SECRID kolekcije:

SECRID Cardslide Monochrome
  • SECRID Cardslide Monochrome
  • NOVČANIK
  • 60,00 €

 

 
 
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati